HonorYleinen

Honor Band 9 saapui myyntiin Suomessa 59 euron hintaan – Tarjoaa kattavat terveys- ja urheilutoiminnot ja pitkän akkukeston

Honor Band 9

Honor on esitellyt kevään aikana valituilla markkinoilla uuden Honor Band 9 -aktiivisuusrannekkeen, joka on seuraaja viime vuoden Band 7 -mallille. Uutuusversiossa on muun muassa suurempi näyttö, vaikka yleinen toteutus on pysynyt lähes ennallaan.

Tänään uusi aktiivisuusranneke on tullut myyntiin myös Suomen markkinoilla. Muutamat jälleenmyyjät ovat listanneet Honor Band 9:n valikoimiinsa 59 euron hintaan. Myyntiin on saatu ainoastaan yksi väriversio, joka on perinteikäs musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Honor Band 9

Laite on valmistettu muovista ja tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat violetti, musta ja sininen. Mitoiksi Honor kertoo 43 x 27,88 x 9,49 millimetriä ja painoa on 16,3 grammaa ilman ranneketta. Honor Band 9 on saanut 5 ATM -luokituksen mukaisen vedenkestävyyden, joten sen kanssa voi mennä esimerkiksi uimaan.

Näyttö on kooltaan 1,57 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näyttö on siis 0,1 tuumaa suurempi kuin edeltäjässä. Tarkkuutta näytöllä 402 x 256 pikselin verran. Näytön luvataan tarjoavan myös 60 hertsin virkistystaajuuden. Kellon tyyliä voi vaihtaa vaihdettavilla rannekkeilla tai monipuolisilla kellotauluilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lataus onnistuu magneettisen latausportin avulla, ja sitä varten aktiivisuusrannekkeen mukana toimitetaan oma latausalusta. Lataus tapahtuu 5 watin teholla. Akun kesto on 14 päivää parhaimmillaan, mutta 10 päivää peruskäytössä.

Honor Band 9 toimii yhdessä Android 9, iOS 11 tai sitä uudempiin käyttöjärjestelmiin perustuvien laitteiden kanssa. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.3 -versio. Honor Band 9 yhdistetään Honor Health -sovellukseen, joka kerää laitteen tarjoamat tiedot yhteen paikkaan. Honorin mukaan laite auttaa löytämään hukkuneen puhelimen Find Phone -ominaisuudella, jonka lisäksi sitä voidaan käyttää puhelimen kameran etälaukaisimena, musiikin hallintaan tai ilmoituksien näyttämiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuettuna on tutut terveys- ja urheilutoiminnot. Honor Band 9 mittaa sykettä, seuraa unta sekä laskee askelia. Mukaan on saatu myös Fitness Age -ominaisuus, joka arvioi käyttäjänsä iän liikuntasuorituksien perusteella. Tuettuna on yhteensä 96 erilaista urheilutilaa, joista 11 on ammattitason tiloja ja 85 on kustomoituja tiloja.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor