HuaweiYleinen

Huawei uudistaa lippulaivamallistonsa nimen – Huawei P -sarja on jatkossa ”Huawei Pura”, uudet puhelimet tulossa pian

Huawei P on nyt Huawei Pura.

Huawei on tänään kertonut uudistuksesta, joka on tehty yhtiön lippulaivapuhelimien mallistoon. Huawei on julkistanut jo vuosia P-sarjan laitteita, mutta jatkossa kyseinen mallisto muuttuu muotoon ”Huawei Pura”. Samalla Huawei on vahvistanut julkistavansa hyvin pian uudet Huawei Pura 70 -sarjan laitteet.

Toistaiseksi uutuuspuhelimien tarkkaa julkaisupäivää ei vahvistettu, mutta kauaa ei enää pitäisi joutua odottamaan. Huawein julkaisemissa vihjausvideoissa nähdään kolmion muoto, joka viitannee puhelimissa huhuttuun kolmiomaiseen kamera-alueeseen. Huawein odotetaan julkistavan neljä puhelinta, jotka olisivat Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ sekä Pura 70 Ultra.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on kertonut viimeisen 12 vuoden aikana satojen miljoonien kuluttajien luottaneen P-sarjan lippulaivoihin. Hänen mukaansa malliston puhelimet ovat tuoneet jatkuvasti uusia kamerainnovaatioita, samalla yhdistäen taiteen ja kulttuurin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tänään Huawei P -sarja päivittyy Huawei Puraksi ja aloittaa uuden matkan. Me pysymme jatkuvasti uskollisina hienostuneelle, äärimmäiselle, yksinkertaiselle ja puhtaalle suunnittelufilosofiallemme, sulauttaen teknologisen tyylin ja taiteen tuotteisiimme. Luomme entistä ainutlaatuisempia ja modernimpia esteettisiä suunnitelmia, tutkien rohkeasti näkymätöntä kauneutta!”, kommentoi Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu.

Tarkempia yksityiskohtia Huawei Pura 70 -sarjan laitteista saadaan varmasti lähipäivinä.

Lähde: Huawei (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei