SamsungYleinen

Samsung tuo Galaxy AI -tekoälyominaisuudet Galaxy S22 -sarjalle, Galaxy Z Flip 4- ja Galaxy Z Fold 4 -puhelimille pian

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung on tuomassa uusimman One UI 6.1 -päivityksen vuosien 2021 ja 2022 lippulaivapuhelimilleen hyvin pian. Samsungin yhteisösivulla on vahvistettu jakelun laajentuvan jo toukokuun aikana, jolloin tekoälyominaisuudet tulevat laajemman yleisön saataville.

Galaxy AI ja One UI 6.1 nähtiin alun perin Galaxy S24 -puhelimissa tänä vuonna, mutta hiljattain ne laajenivat myös Galaxy S23 -sarjan, Galaxy Z Flip 5- ja Z Fold 5 -puhelimille yhdessä Galaxy Tab S9 -tablettien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi Galaxy S22 -sarja, Galaxy Z Flip 4- ja Z Fold 4 -puhelimet sekä Galaxy Tab S8 -sarja saavat suurimman osan Galaxy AI:n tekoälyominaisuuksista. Mukana on esimerkiksi kuvankäsittelyn ominaisuudet, Live Translate, Yhteenveto-toiminto ja esimerkiksi Circle to Search.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mutta vuoden 2021 puhelimet (S21-sarja, Z Flip 3 ja Z Fold 3) eivät nähtävästi saa kaikkia, vaan mukana olisi ainoastaan Circle to Search sekä Magic Rewrite -ominaisuudet. Kaikille nyt mainituille laitteille Samsung laittanee päivityksen jakoon toukokuussa 2024.

Samsung saavutti jo maaliskuussa 100 miljoonan käyttäjän rajan Galaxy AI -tekoälyominaisuuksilla.

Lähde: Samsung (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung