HonorYleinen

Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeet julkaistiin globaaleille markkinoille – 10 mm kaiutinelementit, Bluetooth 5.3 -yhteys ja IPX4-luokitus

Honor Choice Earbuds X3 Lite

Honor vihjaili jo lähes kaksi kuukautta sitten globaaleilla markkinoilla uusien Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeiden julkaisusta, mutta nyt yhtiö on ne vihdoin esitellyt. Suomen osalta Honor ei ole vielä antanut saatavuustietoja.

Honor Choice -tuotevalikoima on Honorin hieman erilainen mallisto, jonka tuotteet eivät ole Honorin itsensä valmistamia tai kehittämiä. Tuotteita myydään ainoastaan yhtiön virallisia kanavia kautta. Kyseessä on nimensäkin mukaan Honorin valitsemia tuotteita, joita ei kuitenkaan myydä Honor-brändillä. Esimerkiksi nyt Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeet ovat Wingcloud-yrityksen käsialaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuskuulokkeiden tuotesivu löytyy nyt Honorin globaaleilta sivuilta. Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeissa on panostettu pitkään akunkestoon sekä bassopainotteiseen äänenlaatuun. Tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja Honor ei ole kertonut. Aliexpress-verkkokaupasta kuulokkeet pystyy jo tilaamaan alle 50 euron hinnalla.

Earbuds X3 Lite tarjoaa tutun muotoilun, jossa ei ole mitään ihmeitä. Kuulokkeet tarjoilevat varrellisen toteutuksen ja mukaan on saatu tulpallinen rakenne. Honor Choice Earbuds X3 Litessä on myös IPX4-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. Kuulokkeista on ainoastaan valkoinen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa luvataan olevan 28 tunnin akunkesto latauskotelon avulla. Kuulokkeissa on 45 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 500 milliampeeritunnin kokoinen akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta, eikä tuettuna ole langatonta latausta.

Earbuds X3 Lite tarjoilee Bluetooth 5.3 -yhteyden ja kuulokkeet tukevat yhteyttä kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Honorin mukaan matalan latenssin tilassa saadaan aikaiseksi aikaisempaa vakaampi yhteys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaatu on bassopainotteinen 10 mm dynaamisien elementtien toimesta. Tuettuna on myös AAC-koodekki. Earbuds X3 Lite -kuulokkeissa ei ole tukea aktiiviselle taustamelun vaimennukselle, vaan kuulokkeissa on ainoastaan melun vähennystoiminto puheluita varten.

Vaikka kyseessä eivät ole Honorin omat kuulokkeet, niin ne voidaan yhdistää saumattomasti Honorin ekosysteemin kanssa. Kuulokkeet toimivat Honor AI Space -sovelluksen kanssa, josta voidaan säätää taajuuskorjainta tai päivittää ohjelmisto.

Lähde: Honor Choice Earbuds X3 Lite -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor