HonorYleinen

Uudet HONOR Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeet tulossa – varusteltu 28 tunnin akunkestolla

Honor Choice Earbuds X3 Lite

Honor on julkaisemassa pian uudet täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka kantavat nimeä Honor Choice Earbuds X3 Lite. Kuulokkeista on julkaistu ensimmäinen kuva Honorin virallisella Twitter-tilillä, jossa niiden on vahvistettu tulevan pian myyntiin.

Honor Choice -tuotevalikoima on Honorin hieman erilainen mallisto, jonka tuotteet eivät ole Honorin itsensä valmistamia tai kehittämiä. Tuotteita myydään ainoastaan yhtiön virallisia kanavia kautta. Kyseessä on nimensäkin mukaan Honorin valitsemia tuotteita, joita ei kuitenkaan myydä Honor-brändillä. Esimerkiksi nyt Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeet ovat Wingcloud-yrityksen käsialaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä ovat samat kuulokkeet kuin aikaisemmin Kiinassa Honor Earbuds X3i -mallinimellä julkaistut kuulokkeet. Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeiden on kerrottu tulevan myyntiin kansainvälisesti pian ja ainakin joissakin maissa ne ovat saatavilla Amazonin kautta. Honor on vahvistanut Twitterissä kuulokkeissa olevan 28 tunnin akunkesto ja samalla myös kuva on julkaistu, joka vahvistaa tulpallisen rakenteen.

Pitkän akunkeston ohella kuulokkeissa on puheluiden melunvaimennus sekä tuorein Bluetooth 5.3 -yhteys. Ääni on kookkaiden 10 mm elementtien varassa ja tuettuna on AAC-äänikoodekki. Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeissa on tuki myös kahden laitteen yhteydelle samanaikaisesti. Kuulokkeiden rakenne on myös IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Honor tulee kertomaan enemmän tietoja kuulokkeista lähipäivinä. Honor Choice -tuotteita on nähty myös Suomessa myynnissä, joten nyt uusia Honor Choice Earbuds X3 Lite -kuulokkeitakin voidaan joskus odottaa myyntiin täällä.


Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor