XiaomiYleinen

Xiaomin toistaiseksi julkaisematon Redmi Pad paljastui kokonaisuudessaan YouTube-videolta

Xiaomi järjestää 4. lokakuuta julkaisutilaisuuden missä yhtiön odotetaan julkaisevan uudet Xiaomi 12T -sarjan älypuhelimet, Redmi Pad -tabletin sekä uudet langattomat kuulokkeet, joista ei toistaiseksi ole julkisuuteen vuotanut juurikaan tietoja.

Nyt tuleva tabletti on nähty laajassa vuodossa YouTubeen ladatulla videolla. Eufracio López 502 -nimiselle YouTube-kanavalle on ladattu eilen video, jossa tabletti unboxataan ja esitellään kokonaisuudessaan. Redmi Pad on varustettu 10,61 tuumaisella 2000×1200 pikselin tarkkuuteen yltävällä LCD-näytöllä, joka tukee 90 hertsin virkistystaajuutta. Näyttö yltää parhaimmillaan 400 nitin kirkkauteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiiriksi on valikoitunut MediaTekin Helio G99, joka on valmistettu 6 nanometrin valmistusprosessilla. Järjestelmäpiirissä on 8 ydintä, joista kaksi on 2.2 gigahertsin kellotaajuuteen yltäviä Cortex-A76-ytimiä ja loput kuusi ovat 2 gigahertsin kellotaajuuteen yltäviä Cortex-A55-ytimiä.

Tallennustilaa tabletissa on 128 gigatavua, jota voi laajentaa teratavun verran microSD-muistikortilla. RAM-muistia löytyy 4 gigatavua, mutta sitä voidaan nostaa 2 gigatavulla hyödyntäen virtuaalista RAM-muistia.

Tabletissa on 8000 milliampeeritunnin akku joka tukee 18 watin lataustehoa. Pakkauksen mukana toimitetaan 22,5 watin laturi ja USB-C-virtakaapeli. Redmi Padissa on paikka SIM-kortille, mutta tukea 5G-yhteyksille ei ole. Xiaomi Redmi Pad -tabletissa on 8 megapikselin kamera edessä ja takana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virtapainike sijaitsee tabletin yläosassa, kun äänenvoimakkuuspainikkeet sekä SIM-korttipaikka löytyvät tabletin oikeasta kyljestä. Tabletin ylä- sekä alalaidasta löytyy kaiuttimet, jotka tukevat Dolpy Atmos -ääntä.

Xiaomi Redmi Pad toimitetaan Android 12 -käyttöjärjestelmällä, jossa päällä on Xiaomin MIUI 13.1.2 -käyttöliittymä. Videon voit katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi