HonorSponsoroitu

Tyylikkäät 79 euron Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet tarjoavat melunvaimennuksen ja 32 tunnin akun keston

Honorin uudet Earbuds 2 Lite -kuulokkeet ovat tulleet Suomessa myyntiin ja kyseessä ovat edullisella hinnalla, mutta monipuolisilla ominaisuuksilla varustellut täyslangattomat nappikuulokkeet. Kuulokkeet tarjoavat pitkäkestoisen 32 tunnin akunkeston, laadukkaan aktiivisen taustamelun vaimennuksen sekä kevyen rakenteen. Uudet Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet vapauttavat käyttäjänsä johdoista ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia.

Uudet täyslangattomat Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet ovat saatavilla Suomessa 23. elokuuta 2021 alkaen monien Honor-jälleenmyyjien kautta. Kuulokkeet ovat saatavilla valkoisessa Glacier White -väriversiossa, jonka rinnalle tulee tarjolle syyskuun alkupuolella musta Midnight Black -väriversio. Hintaa kuulokkeilla on 79 euroa ja ne voi hankkia itselleen alapuolella olevan linkin kautta.

Virtaa riittää aamusta iltaan

Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet ovat loistava vaihtoehto, jos etsinnässä on pitkällä akun kestolla varustellut monipuoliset kuulokkeet. Honor on suunnitellut kuulokkeiden akun kestävän aamusta iltaan. Peruskäytöllä Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeista riittää puhtia jatkuvaa musiikin kuuntelua varten jopa 32 tunniksi latauskotelon avustuksella.

Vaikka kuulokkeiden rakenne on erittäin kompakti, on niihin onnistuttu saamaan suuri 55 milliampeeritunnin akku. Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeiden akku takaa peräti 10 tunnin akun keston ilman aktiivista taustamelun vaimennusta sekä 7,5 tunnin akunkeston aktiivisen taustamelun vaimennuksen ollessa käytössä. Voit esimerkiksi käyttää pitkän työpäivän ajan kuulokkeita taukoamatta, lähteä pidemmälle lenkille huolehtimatta akun riittävyydestä tai uppoutua hyvään musiikkiin pitkinä kesäiltoina.

Kuulokkeiden latauskotelosta löytyy 410 milliampeeritunnin akku, jonka avulla Honor Earbuds 2 Liten akku latautuu muutaman kerran täyteen. Latauskotelon ansiosta kuulokkeiden akunkesto saadaan jopa kolminkertaistettua. Jos kuulokkeiden oma akku on vähissä, voidaan ne asettaa helposti latauskoteloon ja jo kymmenen minuutin latauksen jälkeen virtaa löytyy 40 prosenttia, eli neljäksi tunniksi musiikin kuuntelua. Kuulokkeet latautuvat tunnissa täyteen ja latauskotelon virtaa voidaan täydentää USB-C-liittimen kautta. Kuulokkeiden mukana toimitetaan myös USB-C-latauskaapeli suoraan myyntipakkauksessa.

Uppoudu musiikkiin aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja loistavan äänentoiston avulla

Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet tuovat aktiivisen taustamelun vaimennuksen nyt aikaisempaa edullisempaan hintapisteeseen. Kuulokkeet ovat varusteltuna kehittyneellä aktiivisella taustamelun vaimennuksella, jonka avulla vähennetään ei-toivottua taustamelua ja voidaan uppoutua musiikin kuunteluun ilman häiriötekijöitä.

Kuulokkeet tarjoavat tulpallisen rakenteen ansiosta myös erinomaisen passiivisen melunvaimennuksen, sillä tulppien avulla kuulokkeet tiivistyvät korviin erinomaisesti. Taustamelunvaimennus mahdollistaa Earbuds 2 Liten käyttäjille kristallinkirkkaan ja keskeytymättömän äänikokemuksen. Kuulokkeet ovat varusteltuna kahdella MEMS-mikrofonilla (Micro-Electro-Mechanical System), joiden avulla taustamelu ja tuulen aiheuttamat häiriöt pystytään suodattamaan pois. Lisäksi mikrofonien avulla Earbuds 2 Liten käyttäjien ääni toistuu puheluissa tai videopuheluissa kirkkaasti.

Honor ei ole karsinut uutuuskuulokkeissa mistään kohdasta, sillä pitkän akunkeston ja aktiivisen taustamelun ohella Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet erottuvat joukosta loistavalla äänenlaadulla. Kuulokkeissa on suuret huipputarkat dynaamiset 10 millimetrin elementit. Honor on optimoinut äänenlaadun huolellisesti, jotta kuulokkeet tarjoavat aidon ja tasapainoisen äänielämyksen. Earbuds 2 Lite -kuulokkeissa on yksityiskohtainen ääni sekä rikas syvä basso, jonka ansiosta kuulokkeet ovat loistava vaihtoehto musiikin ystäville sekä peliharrastajille.

Pelaajia varten kuulokkeet tarjoavat matalaviiveisen tilan pelejä pelattaessa. Ominaisuuden avulla yhteys on viiveetön puhelimen ja kuulokkeiden välillä, joka parantaa pelikokemusta. Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeissa on sisäänrakennettu Bluetooth 5.2 -yhteys, joka takaa omalta osaltaan vakaan yhteyden puhelimen tai muiden yhdistettyjen laitteiden kanssa. Yhteys ei kuulokkeissa pätki tai katkea edes haastavissa olosuhteissa.

Kuulokkeissa on myös läpikuuluvuustila-toiminto, jonka avulla voidaan kuulla ympärillä olevat äänet poistamatta kuulokkeita korvista.

Upea ja kevyt muotoilu

Kevyt rakenne ja upea muotoilu ovat avainasemassa Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeissa. Honor on luonut kuulokkeista trendikkäät ja ergonomiset, jotka ovat huomaamattomat korvissa. Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne, jonka ansiosta ne pysyvät hyvin korvissa. Lisäksi kuulokkeiden mukana Honor toimittaa kolmet eri kokoiset silikonitulpat, joista käyttäjä voi valita itselleen sopivimmat.

Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeet ovat erittäin kompaktit ja kevyet, sillä yksi kuuloke painaa vain 5,5 grammaa. Kuulokkeet eivät paina korvissa, vaan niistä on tehty lähes huomaamattomat. Myös latauskotelosta on tehty tyylikäs ja se sujahtaa pienempäänkin taskuun kompaktin kokoisen toteutuksen ansiosta. Latauskotelo on lisäksi vain 41 gramman painoinen, joten se kulkee matkassa mukana ongelmitta.

Kuulokkeissa on tuki eleohjaukselle, jonka avulla Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeita napauttamalla voidaan ohjata musiikkia helposti ilman puhelimeen koskemista. Muun muassa kuulokkeen pintaa pari kertaa napauttamalla voidaan tauottaa tai jatkaa musiikin toistamista. Lisäksi eleitä voi oman mielensä mukaan säätää kuulokkeiden asetuksista, sillä eleillä voidaan myös vaihtaa kappaletta tai käynnistää ääniavustaja.

Honor on tuonut kuulokkeista saataville kaksi väriversiota, jotka ovat valkoinen Glacier White ja musta Midnight Black. Perinteiset väriversiot sopivat tyyliin kuin tyyliin. Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeisiin voi käydä tutustumassa Honorin sivuilta tämän linkin takaa.

Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeiden kohokohdat:

 • Jopa 10 tunnin akun kesto, latauskotelon kanssa jopa 32 tuntia
 • Pikalataus antaa kuulokkeille virtaa nopeasti
 • Aktiivinen taustamelun vaimennus
 • 10 mm dynaamiset elementit takaavat erinomaisen äänenlaadun
 • Kevyt rakenne ja upea muotoilu
 • Kaksi tyylikästä väriversiota: Glacier White ja Midnight Black
 • Hinta vain 79 euroa
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 70 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor