OnePlusYleinen

OnePlus Nord sai uuden OxygenOS 11.1.5.5 -päivityksen – sisältää elokuun tietoturvan ja uusia ominaisuuksia Ambient-näyttöön

OnePlus Nord

OnePlus on ilmoittanut laittaneensa jakoon uuden päivityksen alkuperäiselle Nord-puhelimelleen. Kyseessä on varsin pieni päivitys, jossa OnePlus keskittyy tietoturvan parantamiseen sekä lisää ominaisuuksia Ambient-näyttöön.

Päivitys on versionumeroltaan OxygenOS 11.1.5.5 ja sen mukana on Googlen elokuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset sekä parannuksia järjestelmän vakauteen. OnePlus on myös lisännyt Ambient-näyttöön uudemmistakin OnePlussan puhelimista tutun Bitmoji AOD -ominaisuuden, joka on kehitetty yhteistyössä Snapchatin ja Bitmojin kanssa. Alapuolella on listattuna kaikki OnePlussan ilmoittamat päivityksen muutokset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

  • Järjestelmä
    • Päivitetty Androidin tietoturvakorjaukset elokuulle 2021
    • Parannettu järjestelmän vakautta
  • Ambient-näyttö
    • Lisätty näyttökuvaominaisuus Always-on-displayhin
    • Lisätty Bitmoji AOD (Always-on-display), mikä on kehitetty Snapchatin ja Bitmojin kanssa. Ominaisuus elävöittää AOD-näyttöä henkilökohtaisella Bitmoji-avatarilla. Avatar päivittyy päivän aikana aktiivisuuden ja ympärillä olevien tapahtumien perusteella

Uutta OxygenOS 11.1.5.5 -päivitystä jaetaan OnePlus Nord -puhelimen käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus