HonorYleinen

Honor Earbuds X5 -kuulokkeet esiteltiin Euroopan markkinoille – 59,90 euron kuulokkeissa avoin rakenne

Honor Earbuds X5

Honor on tuonut Euroopan markkinoille uudet täyslangattomat nappikuulokkeet Honor 90 Lite -älypuhelimen rinnalla. Kyseessä ovat avoimeen rakenteeseen perustuvat aikaisemmin Kiinassa jo julkaistut Honor Earbuds X5 -kuulokkeet.

Kuulokkeisiin ei ole itsessään saatu Euroopan markkinoita ajatellen mitään uudistuksia tai muutoksia. Honor Earbuds X5 -kuulokkeet ovat saatavilla ainoastaan valkoisessa väriversiossa. Hinnaksi on kerrottu monissa Euroopan maissa 59,90 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Suomen saatavuuden osalta ei ole kerrottu. On kuitenkin loogista olettaa kuulokkeiden saapuvan Suomessakin myyntiin myöhemmin, sillä Honor on myynyt aikaisempiakin kuulokkeitaan Suomessa.

Uutuuskuulokkeissa on kerrottu olevan miellyttävä rakenne, joka parantaa käyttökokemusta. Honor Earbuds X5 ei tarjoa tulpallista rakennetta, vaan kuulokkeet ovat rakennettu avoimen toteutuksen ympärille. Kuulokkeista on yksi väri, joka on valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänentoisto on suurien 13,4 mm dynaamisien elementtien varassa, joiden luvataan tarjoavan hyvän äänentoiston. Honorin mukaan äänessä on bassoa ja kokonaisuus on rikas. Melunvaimennusta ei ole mukana, mutta Honor tarjoaa puheluissa kuitenkin melunvaimennuksen. Kuulokkeet on varusteltuna myös taajuuskorjaimella.

Yhteys muodostetaan Bluetooth 5.3 -yhteyden ylitse ja tuettuna on yhteys kahteen laitteeseen samaan aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Earbuds X5 -kuulokkeille luvataan 27 tunnin akunkesto, joka on saavutettu laskemalla yhteen myös latauskotelon akku. Kuulokkeissa itsessään on 4 tunnin toistoaika. Kuulokkeissa on 30 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 410 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Kuulokkeissa on panostettu kevyeen ja kompaktiin rakenteeseen, sillä mitoiksi on ilmoitettu 38,82 x 18,6 x 16,81 millimetriä ja yhden kuulokkeen paino on vain 3,8 grammaa. Honor Earbuds X5 ei ole millään tasolla vedenkestävä.

Euroopassa myydään vain valkoista väriä, mutta Kiinassa on tarjolla myös oranssi versio.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor