HonorYleinen

Honor esitteli edullisen Honor Pad X8 Lite -tabletin globaalisti

Honor Pad X8 Lite

Honor on esitellyt valituille kansainvälisille markkinoille uuden Honor Pad X8 Lite -tabletin. Kyseessä on edullinen tablettilaite, jossa on paljon samaa aikaisemmin Kiinassa esitellyn Honor Pad 7 -tabletin kanssa.

Tabletti on valmistettu pitkälti kokonaan muovista ja sen mitoiksi on ilmoitettu 240,2 x 159 x 7,5 millimetriä. Painoa tabletilla on 460 grammaa. Honor esitteli tabletin vain yhdessä väriversiossa, joka on sinertävä Neo Mint.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 9.7 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on 1280 x 800 pikselin tarkkuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä MT8786-järjestelmäpiiri, joka takaa lähtötason suorituskyvyn. RAM-muistin määrää ei ole ilmoitettu, mutta sisäistä tallennustilaa on 32 gigatavua.

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 6.1 -käyttöliittymä. Honor on toteuttanut tablettiin Multi-Window-ominaisuuden, joka tukee korkeintaan neljää sovellusta samanaikaisesti näytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on tabletissa kaksi, jotka ovat 5 megapikselin takakamera sekä 2 megapikselin etukamera. Akunkoko on 5100 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Kaiuttimia Honor Pad X8 Lite tarjoaa kaksi kappaletta ja tuettuna on Honor Histen -äänitekniikka. Tabletissa on lisäksi Bluetooth 5.1 -yhteys sekä OTG-tuki.

Toistaiseksi Honor ei ole kertonut tabletin tarkkoja hinta- ja saatavuustietoja, sillä se on vain listattuna yhtiön virallisella sivustolla.

Lähde: Honor Pad X8 Lite -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor