JabraYleinen

Jabra julkaisi uudet langattomat Elite 5 -nappikuulokkeet melunvaimennuksella

Tanskalainen Jabra on julkaissut Berliinissä käynnissä olevilla IFA-messuilla uudet Jabra Elite 5 -nappikuulokkeet. Kuulokkeet sijoittuvat suositushinnaltaan 150 euron seutuville ja ne ovat täysin langattomat. Kuulokkeet on varustettu Jabran mukaan hybridi aktiivisella melunvaimennuksella. Kuulokkeiden toiminnasta huolehtii Qualcommin QCC3050-Bluetooth-piirisarja.

Jabra kertoo, että tehokas hybridi ANC (Active Noice Canellation) hyödyntää kuulokkeiden feedback-melunsuodattimia niin ulko- kuin sisäpuoleltakin, jotta taustamelunvaimennus toimisi parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä miten kuulokkeet on käyttäjän korvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elite 5 -kuulokkeissa on kuusi mikrofonia, joiden ansiosta kuulokkeilla puheluista puhuessa käyttäjän ääni vastaanottajalle on selkeä. Kuulokkeiden ulkopuolelle sijoitetut mikrofonit ovat päällä jatkuvasti, kun taas sisäpuolen mikrofonit auttavat puheen selkeyttämisessä silloin, kun olosuhteet ovat tuuliset.

Kuulokkeiden äänenlaadusta vastaa 6 millimetrin elementit yhdessä Qualcommin aptX audion, AAC- ja SBC-koodekkien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jabra lupaa Elite 5 -kuulokkeille seitsemän tunnin akunkestoa yhdellä latauksella, kun taustamelunvaimennus on kytketty päälle ja latauskotelon kanssa virran luvataan riittävän yhteensä 28 tunnin ajaksi. Kuulokkeissa on IP55-sertifikaatti, eli kuulokkeet on suojattu roiskeilta ja pölyltä.

Jabra Elite 5 -kuulokkeet tulee saataville kahdessa värissä.

Näiden ohella Jabra Elite 5 -kuulokkeet tarjoavat tuen Google Assistant- ja Alexa -puheavustajille sekä tuen Googlen Fast Pair ja Microsoftin Swift Pair -toiminnoille. Bluetooth Multipointin avulla kuulokkeet voivat olla yhteydessä samanaikaisesti kahteen laitteeseen. Kuulokekoteloa voi ladata USB-C-latauskaapelilla tai langattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jabra Elite 5 -kuulokkeiden suositushinta on 149.99 euroa ja ne tulevat saataville valikoiduille jälleenmyyjille mustassa Titanium Black- sekä vaaleassa Gold Beige -värissä.

Lähde: Jabra lehdistötiedote

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jabra