HonorYleinen

Honor esitteli Play 4T- ja Play 4T Pro -älypuhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa

Honor Play 4T Pro

Honor on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa kaksi uutta nuorille suunnattua mielenkiintoista älypuhelinta alempaan hintaluokkaan. Puhelimet ovat nimiltään Honor Play 4T sekä Honor Play 4T Pro, ja ne tarjoavat omassa hintaluokassaan kilpailukykyistä tekniikkaa monella osa-alueella.

Uusi Honor Play 4T Pro on varusteltuna 6,3 tuuman AMOLED-näyttöpaneelilla, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasolla. Näytössä on pisaramainen loviratkaisu, johon on upotettu 16 megapikselin selfiekamera. Näyttöön Honor on integroinut myöskin sormenjälkilukijan. Laitteen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista Honor Play 4T Pro -mallissa vastaa Huawein viime vuoden Kirin 810 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalle on pistetty 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia versiosta riippuen. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 128 gigatavua. Honor Play 4T Prossa on myös 4000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 22,5 watin pikalatauksella USB-C-tyypin liittimen kautta.

Honor Play 4T on uutuuksista hieman kevyemmin varusteltu malli, sillä Honor hyödyntää siinä hieman vanhempia ratkaisuja. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus yltää HD+ -tasolle ja siihen on tehty reikä 8 megapikselin etukameraa varten. Takaosassa on kaksoiskamera, mikä rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

Puhelimessa tehoista vastaa Kirin 710A -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on 4000 milliampeerituntia ja sitä ladataan perinteisien nopeuksien avulla. Honor Play 4T -puhelimessa on myöskin sormenjälkilukija takaosassa.

Kalliimpi Honor Play 4T Pro maksaa Kiinassa halvimmillaan 1499 juania, eli noin 195 euroa (6+128 Gt). Honor Play 4T maksaa 1199 juania, eli noin 155 euroa (6+128 Gt). Honor ei ole kertonut suunnitelmistaan tuoda Play 4T -malliston älypuhelimia myyntiin globaalisti.

Lähde: Honor.cn (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor