XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa pian viidellä takakameralla varusteltu Mi Note 10 Lite -älypuhelin

Xiaomi Mi Note 10

Kiinalainen Xiaomi esitteli viime vuoden lopulla yhtiön ensimmäiset 108 megapikselin kamerapuhelimet, eli Mi Note 10- ja Mi Note 10 Pro -mallit. Uudet sertifiointitiedot ovat vahvistaneet Xiaomin tulevan älypuhelimen kantavan nimeä Mi Note 10 Lite ja kyseessä olisi siis uusi edullisempi versio viime vuoden kamerapuhelimista.

Thaimaan NBTC-sertifiointitietokanta on paljastanut M2002F4LG-mallikoodia kantavan Xiaomin puhelimen, jonka mallinimeksi on mainittu Mi Note 10 Lite. Valitettavasti tietokanta ei paljasta puhelimesta mitään tarkkoja teknisiä tietoja. Kyseisellä mallikoodilla varusteltu puhelin on nähty myös FCC:n sertifiointitiedoissa, josta on paljastunut hieman enemmän tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi tulee varustelemaan Mi Note 10 Liten pitkälti samanlaisilla ominaisuuksilla kuin isovelimallitkin. Laitteessa on siis Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri, 6,47 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli sekä 5260 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 30 watin pikalatauksella. Suurimmat eroavaisuudet tulevat kuitenkin löytymään takaosan kameroista.

FCC:n tietojen mukaan Mi Note 10 Litessä tulee olemaan viitoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, kahdesta 8 megapikselin kamerasta, yhdestä 5 megapikselin kamerasta sekä yhdestä 2 megapikselin kamerasta. Lite-mallissa ei tulla näkemään myöskään laserautomaattitarkennusta, vaikka samanlainen kahden kaksois-LED-salamavalon yhdistelmä pitäisi olla.

Xiaomi tulee hyödyntämään Mi Note 10 Litessä myös Android 10 -käyttöjärjestelmää. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi saattaisi julkaista Mi Note 10 Liten, mutta todennäköisesti se nähdään markkinoilla tulevien viikkojen aikana.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi