HonorYleinen

Honor esitteli Vision Glass -lasit jopa 201 tuuman näytöllä – edullinen Honor Watch GS 3i -älykello myös julki

Honor Vision Glass

Honor on julkistanut tänään Kiinan markkinoille uudet Magic5-sarjan lippulaivapuhelimet, jotka nähtiin Magic5 Ultimatea lukuun ottamatta jo viikko sitten globaalisti. Kiinassa järjestetyssä tilaisuudessa Honor on esitellyt myös uudet Honor Vision Glass -virtuaalilasit sekä edullisen Honor Watch GS 3i -älykellon.

Honor Vision Glass -lasit ovat yksinkertaiset ja rungon kerrotaan painavan 80 grammaan verran. Honor lupaa kevyen rakenteen tekevän käytöstä miellyttävää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lasien sisäpuolella on micro-OLED-näyttöpaneeli, jossa on 1920 x 1080 pikselin tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Sen avulla voi heijastaa jopa 201 tuuman kokoisen virtuaalisen jättinäytön. Honorin mukaan laseissa on 500 nitin kirkkaus ja 46 asteen katselukulma.

Äänentoiston osalta lasit ovat varusteltu kahdella korvia lähellä olevalla kaiuttimella, joiden luvataan tarjoavan 360 asteisen äänikentän. Mukana on myös kaksoismikrofonijärjestelmä, joka mahdollistaa muun muassa viestinnän lasien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Vision Glass -laseja ei voi käyttää itsenäisesti, vaan ne on liitettävä puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen USB-C-liitännän kautta. Lasien kautta voi heijastaa yhdistetyn laitteen näytön, mutta niin sanotussa ”avaruustilassa” saadaan käyttöön erilaisia laseille optimoituja sovelluksia, pelejä ja toimisto-ohjelmistoja.

Kiinassa Honor Vision Glass -lasit tulevat saataville 2499 juanin hintaan, joka vastaa 339 euroa.

Honor Watch GS 3i

Honor esitteli Kiinassa myös uuden Watch GS 3i -älykellon, joka on edullisempi versio aikaisemmin markkinoille tuodusta tyylitellystä Honor Watch GS 3 -älykellosta. Uutuusversiossa on kulmikkaampi toteutus, mutta tarjolla on edelleen 5 ATM -luokituksen mukainen vedenkestävyys. Watch GS 3i esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta silikonirannekkeella sekä hopea ruskealla nahkarannekkeella.

Uutuuskellossa on 1,39 tuuman kokoinen pyöreä AMOLED-näyttöpaneeli. Honorin mukaan omaa persoonallisuutta saadaan tuotua esille lukuisilla erilaisilla kellotauluilla, joita tarjotaan rutkasti kolmansien osapuolien ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kelloon on saatu tuttuja ominaisuuksia, joita voidaankin odottaa. Mukana on 100 urheilutilaa, joista 15 on niin sanottuja ammattilaisurheilutiloja. Honor kertoo mukana olevan myös optimointeja juoksuharjoittelua ajatellen. Honor Watch GS 3i tukee myös veren happipitoisuuden mittausta, unen seurantaa sekä jatkuvaa sykkeen mittausta

Honor Watch GS 3i yhdistetään Honor Health -sovellukseen, joka kerää yhteen kaikki kellon keräämät terveys- ja urheilutiedot. Watch GS 3i tarjoilee 14 päivän mittaisen akunkeston. Honorin mukaan uutuuskello tarjoaa Kiinan markkinoilla myös mahdollisuuden lähimaksamiseen NFC-yhteyden avulla.

Kiinassa Honor Watch GS 3i tulee myyntiin 699 juanin suositushintaan, joka vastaa 95 euroa.

Lähde: Honor Vision Glass -tuotesivu (kiinaksi), Honor Watch GS 3i -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor