NothingYleinen

Nothing Ear (2) -kuulokkeet julkaistaan 22. maaliskuuta – luvassa aikaisempaa parempi äänenlaatu

Nothing Ear (2) teaser

Nothing on vahvistanut julkaisevansa pian uudet Nothing Ear (2) -kuulokkeet. Kyseessä on seuraaja yhtiön järjestyksessään ensimmäiselle tuotteelle, jotka olivat vuonna 2021 julkaistut Nothing Ear (1) -kuulokkeet. Nyt Nothing on julkaisemassa uuden version, jonka luvataan tarjoavan paljon parannuksia.

Uutuuskuulokkeet tullaan julkaisemaan virallisesti 22. maaliskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Kaikki tiedot Nothing Ear (2) -kuulokkeista vahvistetaan kyseisenä päivänä kello 17.00 Suomen aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothingin mukaan kuulokkeissa olisi parempi ääni ja selkeys, ja yksinkertaisesti kyseessä luvataan olevan paremmat kuulokkeet. Nothingin julkaisema vihjailukuva paljastaa kuulokkeiden kulman, mutta ei oikeastaan juurikaan muuta vielä tässä vaiheessa.

Jo aikaisemmin kuulokkeista on nähty vuotokuvia, jotka ovat paljastaneet Nothingin säilyttävän edeltäjästä tutun läpinäkyvän muotoilun. Odotettavasti kuulokkeissa nähdään teknisiä päivityksiä, joiden avulla pystytään tarjoamaan luonnollinen versiopäivitys monella osa-alueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti tulevina viikkoina Nothing tulee jakamaan vielä tarkempia tietoja, mutta viimeistään 22. maaliskuuta loputkin yksityiskohdat vahvistuvat. Nothing Ear (1) -kuulokkeiden jälkeen Nothing on tuonut markkinoille myös Nothing Ear (stick) -kuulokkeet ja Nothing Phone (1) -puhelimen. Myöhemmin tänä vuonna Nothing on vahvistanut tuovansa markkinoilla Nothing Phone (2) -puhelimen, jossa on Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiri.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing