HonorYleinen

Honor Magic5 Ultimate julkaistiin Kiinassa – tuttua tekniikkaa erilaisessa ulkokuoressa

Honor Magic5 Ultimate

Honor esitteli viime viikolla MWC-messujen yhteydessä uudet Honor Magic5– ja Magic5 Pro -puhelimet globaaleille markkinoille. Samat puhelimet on nyt julkaistu myös Kiinan markkinoilla, mutta samalla nähtiin myös malliston todellinen kärkimalli. Kyseessä on Honor Magic5 Ultimate.

Magic5 Ultimate vie vielä eteenpäin Magic5 Prossa nähtyjä ominaisuuksia. Puhelimen ulkonäkö eroaa hieman muista malliston jäsenistä. Kameramoduuli ei ole täysin pyöreä, vaan se on suunniteltu kahdeksankulmaiseen muotoon. Honor hyödyntää puhelimessa nanokeraamista lasia, jonka luvataan kestävän 10 kertaa paremmin putoamista kuin normaalin lasin. Puhelin esiteltiin mustassa ja oranssissa värissä, joissa molemmissa on nahkainen takaosa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on saatu 6,81 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 2848 x 1312 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa markkinoiden yhden parhaimmista suorituskyvyistä.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta. Tärkein kamera on 50 megapikselin pääkamera, jossa on optisesti vakautettu f/1.6-aukolla varusteltu linssi. Lisäksi puhelimeen on saatu 50 megapikselin periskooppikamera, jossa on optisesti vakautettu f/3.0-aukolla varusteltu linssi. Kolmas kameroista on 50 megapikselin ultralaajakulmakamera f/2.0-aukolla. Etuosassa on 12 megapikselin tasoinen selfiekamera, jonka kaverina on 3D-syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta puhelimeen on saatu Eagle Eye -kuvaustapa, joka ottaa automaattisesti kuvia upeista hetkistä. Monilta osin Magic5 Ultimaten kameraominaisuudet ovat samanlaiset kuin Magic5 Prossa.

Akku on kooltaan 5450 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 66 watin tehoisella langallisella latauksella sekä 50 watin langattomalla latauksella. Kiinassa puhelimessa käytetään uutta piihiiliakkua, joka takaa samassa kokoluokassa hieman suuremman akun koon. Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Honor Magic5 Ultimaten hinnaksi kerrottiin 6699 juania 16 + 512 gigatavun versiossa. Suoraan muunnettuna hinta olisi 909 euroa. Suomessa Honor tulee tarjoamaan ainoastaan Magic5 Pro -puhelinta 1199 euron suositushinnalla huhtikuusta alkaen. Tarkemmat tiedot Magic5 Prosta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Honor julkisti puhelimesta myös Montblanc Edition -erikoisversion, joka on varusteltu erityisellä suojakuorella. Erikoisversion hinnaksi on kerrottu 16 + 512 gigatavun muistiversiossa 7499 juania, joka vastaa 1018 euroa.

Magic5 Ultimaten erikoisversio

Lähde: Honor Magic5 Ultimate -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor