HonorYleinen

Honor ja Gameloft yhteistyöhön – lupaavat parantaakseen pelikokemusta taittuvilla puhelimilla

Honor on kertonut yhteistyöstään pelinkehittäjän Gameloftin kanssa optimoidakseen pelikokemuksen Porsche Design Honor Magic V2 RSR -puhelimelle. Kumppanuus tuo taittuvien älypuhelinten kategoriaan uuden version suositusta Asphalt 9: Legends -pelistä, joka on ensimmäistä kertaa paremmin sovitettu taitettavan älypuhelimen suurelle sisänäytölle ja 120 fps:n ruudunpäivitysnopeudelle.

”HONOR vahvistaa positiotaan avaintekijänä taitettavien kategoriassa sitoutumalla kehittämään ja säilyttämään kilpailuetunsa avoimuuden sekä yhteistyön avulla”, sanoo Fei Fang, HONORin tuoteryhmän johtaja. ”Uusin yhteistyömme Gameloftin kanssa on osoitus sitoutumisestamme luoda paras taitettava käyttökokemus HONOR-laitteiden käyttäjille. Laitteiston ja ohjelmiston integrointia edistävällä yhteistyöllä HONOR pyrkii luomaan molempia osapuolia hyödyttävän ekosysteemin, joka tarjoaa kuluttajille innovatiivista teknologiaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Ennakkotapaukset ovat osoittaneet, että ohuen ja kevyen muotoilun tavoittelu taitettaville älypuhelimille on usein johtanut teknisen suorituskyvyn ja graafisen kapasiteetin uhraamiseen. Tämä on luonnut markkinaraon kehittyneempien pelikokemusten luomiseksi”, sanoo Henry Pan, Global Business Development OEM Gameloftin varapresidentti. ”Yhteistyömme yhdistää asiantuntemuksemme mobiililaitteiden pelikehityksessä HONORin kokemukseen ohjelmistojen ja laitteistojen integroinnista, ja yhdessä voimme tarjota alan johtavan Asphalt 9: Legends -pelikokemuksen.”

Yhteistyön myötä Honor on ensimmäinen yritys, joka tuo Asphalt 9: Legends -pelin taitettavaan älypuhelimeen 120 fps:n ruudunpäivitysnopeuden tuella. Korkea ruudunpäivitysnopeus mahdollistaa nopeat reaktioajat kilpailuhenkisille pelaajille, jotka haluavat suorittaa temppuja, rikkoa nopeusennätyksiä ja peitota kilpailijoita peliin mallinnetuissa virtuaalisissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Useita teknisiä innovaatioita, kuten sävytinkorvausteknologiaa ja GPU-pohjaista rekonstruktiota, käyttämällä Honor ja Gameloft ovat uudistaneet Asphalt 9: Legendsin tarjotakseen pelaajille korkealaatuista grafiikkaa ja nopeat reaktioajat, jotka tukevat onnistuneesti taitettavan näytön mukaansatempaavaa pelikokemusta.

Optimoitu Asphalt 9: Legends julkaistaan Google Playssa Honor Magic V2:lle ja Porsche Design Honor Magic V2 RSR:lle helmikuussa 2024.

Lähde: Honorin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor