XiaomiYleinen

Onko Xiaomi rupeamassa ahneeksi? Tuleva huippupuhelin saattaa päihittää hinnallaan jopa Applen ja Samsungin

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi tulee julkistamaan Euroopan markkinoille yhtiön parhaimman älypuhelimen 25. helmikuuta. Kyseessä on Xiaomi 14 Ultra, joka tulee myyntiin Euroopassa yhdessä Xiaomi 14 -puhelimen kanssa. Tällä kertaa Xiaomi 14 Pro -puhelinta ei odoteta Kiinan ulkopuolisille markkinoille.

Xiaomi 14 Ultra on pysynyt melko hyvin salassa, mutta nyt nettiin on vuotanut tietoja mahdollisesta hinnasta sekä tarjolle tulevista alennuksista. Alankomaista peräisin olevan tiedon mukaan Xiaomi tulee tarjoamaan 100 ja 200 euron alennuksen Xiaomi 14- ja Xiaomi 14 Ultra -puhelimista julkaisun aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raportin mukaan Xiaomi 14 Ultran alennus on voimassa 31. maaliskuuta asti, jonka perusteella puhelin saatettaisiin tuoda myyntiin jo maaliskuun aikana. Julkaisu tapahtuu 25. helmikuuta Barcelonassa, mutta se ei aina tarkoita puhelimen tulevan välittömästi myyntiin.

Viime vuonna Xiaomi 13 Ultra tuli myyntiin Euroopassa 1499 euron suositushintaan, mutta tänä vuonna Xiaomi saattaa ryhtyä jopa ahneemmaksi. Jos tieto pitää paikkansa, niin Xiaomi 14 Ultra maksaisi Euroopassa 1699 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on vasta huhu, mutta jos se pitää paikkansa, niin Xiaomi tulee päihittämään hinnassa niin Applen kuin Samsunginkin uutuuspuhelimet. Esimerkiksi Samsungin uuden Galaxy S24 Ultran hinnat alkavat Suomessa 1499 eurosta ja Applen uusimman iPhone 15 Pro Maxin hinnat alkavat vastaavasti 1499 eurosta.

Xiaomi 14- ja Xiaomi 14 Ultra -puhelimien rinnalla Xiaomi on vihjannut esittelevänsä Barcelonassa Xiaomi SU7 -sähköautoa, uuden tabletin sekä älykellon.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi