HonorYleinen

Honor julkaisi Kiinassa uudet edulliset Honor Play 5- ja Play 5T -älypuhelimet

Honor Play 5

Honor on esitellyt jälleen uusia puhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa ja kyseessä on odotuksien mukaisesti Honor Play 5. Puhelin edustaa keskihintaluokan valikoimaa ja tarjoaakin hintaansa nähden varsin hyviä ominaisuuksia. Lisäksi Honor esitteli toisenkin puhelimen, joka on selvästi edullisempi Honor Play 5T.

Rakenteeseen Honor on tällä kertaa panostanut todella, sillä kyseessä on kevyt ja ohut laite. Honor Play 5 on vain 7,46 millimetrin paksuinen ja painoa on 179 grammaa. Puhelin on varusteltuna suurella 6,53 tuuman OLED-näyttöpaneelilla, jossa on Full HD+ -tarkkuus, pisaramainen lovitoteutus sekä integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 800U -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi järjestelmäpiirissä on integroitu 5G-modeemi, joka takaa hyvät 5G-yhteydet. Puhelin tarjoaa lisäksi NFC-tuen ja Android 10 -käyttöjärjestelmään perustuvan Magic UI 4.0 -käyttöliittymän.

Kameroita puhelimen takaosassa on neljä, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvaamista varten.

Akunkesto Honor Play 5 -puhelimessa on 3800 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan tehokkaalla 66 watin pikalatauksella. Honorin mukaan akkua pitäisi saada ladatuksi jopa 60 prosenttia vain 15 minuutissa ja täyteen 35 minuutissa.

Honor Play 5 julkaistiin Kiinassa kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, violetti sekä sininen. Myyntiin saapui 8 + 128 gigatavun sekä 8 + 256 gigatavun muistiversiot, joilla on hintaa 2099 juania sekä 2299 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuina 267 euroa sekä 293 euroa. Puhelin esiteltiin vasta Kiinassa, eikä globaalista julkaisusta ole mitään tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Play 5T

Toinen päivän uutuuspuhelin kantaa nimeä Honor Play 5T ja kyseessä on edullisemman hintapisteen 4G-älypuhelin. Jo aikaisemminkin Honor esitteli Play 5T -puhelimesta paremman version, mutta nyt esitelty malli on selvästi edullisempi ja heikompi. Honor Play 5T tarjoaa kuitenkin omassa hintapisteessään varsin kohtuullisia ominaisuuksia.

Honor Play 5T tarjoaa 6,517 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus ja pisaramainen lovi. Tehoista vastaa Unisoc T610 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Honor on varustellut laitteen lisäksi kahdella takakameralla, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera.

Laitteen muita ominaisuuksia ovat 5000 milliampeeritunnin akku, USB-C-liitin, 22,5 watin pikalataus, 3,5 mm kuulokeliitin sekä Android 10 -käyttöjärjestelmään perustuva Magic UI 4.0 -käyttöliittymä. Honor Play 5T esiteltiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, violetti sekä musta. Hintaa puhelimella on Kiinassa 1199 juania, eli noin 153 euroa. Myynti alkaa kesäkuun alussa, mutta globaalista julkaisusta ei ole mitään tietoa.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor