Yleinen

Tätä on odotettu! Clubhouse on nyt ladattavissa Android-puhelimille Suomessa

Clubhouse-sovellus on julkaistu nyt Google Play -sovelluskaupassa myös Suomessa, eli Android-puhelimienkin käyttäjät pääsevät nauttimaan suositusta palvelusta. Aikaisemmin Clubhouse on ollut saatavilla vain iOS-laitteille, mutta viime viikkoina saatavuus on laajentunut. Viikonloppuna Clubhouse ilmoitti laajentavansa sovelluksen Android-version jakelua globaalisti ja viimeistään perjantaina sen pitäisi olla kaikkialla saatavilla.

Vaikka sovellus on nyt ladattavissa Android-puhelimille myös Suomessa, niin Clubhouse vaatii toimiakseen kutsun, jota joutuu odottamaan jonkin aikaa. Jos kuitenkin tili palveluun löytyy jo, niin silloin sovellukseen pääsee kirjautumaan nykyisillä tunnuksilla. Clubhouse-sovelluksen voi käydä lataamassa Google Play -sovelluskaupasta alapuolella olevan linkin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeisien kuukausien aikana Clubhouse on noussut suureen suosioon ja sen ideana on helpottaa audiovisuaalista viestintää. Sovelluksessa voidaan tehdä huoneita jopa 5000 ihmisille ja siellä voidaan järjestää live-keskusteluita sekä ihmiset voivat osallistua huoneissa puhumiseen tai kuunteluun. Clubhouse on selvästi etsimässä uutta kasvua Android-laitteiden keskuudesta, sillä jo monet suuremmat sosiaalisen median alustat ovat ottaneet käyttöön Clubhousen kaltaisia ominaisuuksia. iOS-alustalla Clubhousen suosio on laskenut viime aikoina, mutta Android-laitteille sovellusta on odotettu todella kauan.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen