HonorYleinen

Honor julkaisi kolme uutta puhelinta – tällaisia ovat Honor 9S, Honor 9C ja Honor 9A

Honor 9C

Honor on julkaissut Venäjän markkinoille kolme uutta edullisemman hintapisteen älypuhelinta, jotka kantavat nimiä Honor 9S, Honor 9C ja Honor 9A. Toistaiseksi puhelimet on esitelty vain Venäjällä, eikä niiden saatavuudesta esimerkiksi Suomessa ole mitään tietoa.

Honor 9C on malliston kallein puhelin ja tarjoaa myös mielenkiintoisimmat ominaisuudet. Puhelimessa on 6,39 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, Kirin 710A -järjestelmäpiiri sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua ja Honor 9C tukee myös muistikortteja aina 512 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamerapuolella Honor 9C tarjoaa kolmoiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Puhelimessa ilmoitetaan olevan myös 4000 milliampeeritunnin akku, Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä sekä EMUI 10.1.1 -käyttöliittymä.

Honor 9A

Honor 9A on malliston keskimmäinen ja on myös varusteltu mielenkiintoisilla ratkaisuilla. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja sen tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin toisesta kamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Honor 9A -mallissa on myös Android 10 -käyttöjärjestelmä yhdessä Magic UI 3.1 -käyttöliittymän kanssa. Akunkesto on 5000 milliampeeritunnin varassa.

Honor 9S

Honor 9S on varsin tuttu malli ja se perustuu Huawein vanhempiin Y-malliston puhelimiin. Honor 9S -mallissa on 5,45 tuuman suuruinen HD+ -näyttö ja tehoista on vastaamassa MediaTek MT6762R -järjestelmäpiiri. Laitteessa on myös 2 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameroita on takaosassa vain yksi ja sen tarkkuus on 8 megapikseliä, kun taasen etukameran tarkkuus on 5 megapikseliä.

Honor 9S on Venäjällä tarjolla punaisena, sinisenä sekä mustana väriversiona. Hintaa sillä on 6990 ruplaa, eli noin 87 euroa. Honor 9A on tarjolla taasen vihreänä, sinisenä ja mustana väriversiona sekä hintaan on 10 990 ruplaa, eli noin 138 euroa. Malliston kärkimälli, eli Honor 9C on tarjolla sinisenä ja mustana 12 990 ruplan hintaan, joka on noin 163 euroa.

Lähde: Honor.ru (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor