RedmiXiaomiYleinen

Xiaomi Mi Note 10 Lite- ja Redmi Note 9 -puhelimet uusissa kuvissa – myös tietoja paljastui

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Xiaomi tulee julkaisemaan globaaleille markkinoille huomenna 30. huhtikuuta uusia jäseniä Redmi Note 9 -mallistoon sekä uuden Mi Note 10 Lite -älypuhelimen. Kahdesta huomenna julkaistavasta älypuhelimesta on myös nyt vuodettu tarkkoja kuvia sekä yksityiskohtaisia teknisiä tietoja.

Xiaomi julkaisi jo itse aikaisemmin kuvan Mi Note 10 Lite -älypuhelimesta, mutta nyt se on listattu jälleenmyyjän sivuilla, ja samalla myös teknisiä tietoja on paljastanut. Puhelimessa on kerrottu olevan 6,47 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, Full HD+ -tarkkuus sekä pisaramainen loviratkaisu. Laitteen tehoista vastaa Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Mi Note 10 Litessä tullaan näkemään neljä takaosassa, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 8 megapikselin telekamera sekä 5 megapikselin syvyysterävyyskamera. Puhelimen etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera. Akunkesto on 5260 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan jopa 30 watin pikalatauksella. Mi Note 10 Litessä on säästetty myös kuulokeliitin.

Xiaomi tulee esittelemään puhelimen kolmessa värissä, jotka ovat musta, violetti sekä valkoinen. Lisäksi hintaa tulee olemaan 24500 ruplaa, eli noin 320 euroa.

Redmi Note 9

Lisäksi on vuotanut kuvia Redmi Note 9 -mallista, joka on edullisemman hintapisteen älypuhelin. Redmi Note 9 -puhelimessa tulee olemaan 6,53 tuuman suuruinen Full HD+ -tasoinen IPS LCD-näyttöpaneeli, jossa on myös etukameraa varten tehty reikä. Puhelimen tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G85 -järjestelmäpiiri.

Redmi Note 9 -puhelimessa on myös neloiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta (f/1.79), 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta (f/2.2), 2 megapikselin makrokamerasta (f/2.4) sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on kerrottu olevan 13 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on suuri 5020 milliampeeritunnin akku, 18 watin pikalataus, Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä sormenjälkilukija takaosassa. Redmi Note 9 -mallissa on myös kuulokeliitin, microSD-muistikorttipaikka sekä USB-C-tyypin latausliitin. Nähtävästi puhelin on tulossa tarjolle kolmessa värissä, mitkä ovat vihreä, sininen ja valkoinen.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi