OnePlusYleinen

OnePlus-pomo vihjailee uudesta puhelimesta – ”Nähdään huomenna!”

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

OnePlussalta on odotettu OnePlus 9RT -puhelinta vielä tämän syksyn aikana valikoiduilla markkinoilla, joita ovat ainakin Intia ja Kiina. Nähtävästi julkaisu olisi lähenemässä, sillä OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on alkanut vihjailemaan laitteesta kiinalaisessa Weibo-palvelussa. OnePlus on aikaisemmin paljastanut, ettei uutta T-sarjaa tulla tänä vuonna näkemään.

T-sarja on nähtävästi korvattu uudella RT-puhelimella, sillä odotuksissa on uusi OnePlus 9RT. Pete Lau on julkaissut Weibo-palvelussa listauksen aikaisempien vuosien T-sarjan puhelimista ja samalla Lau kertoo suoraan suomennettuna: ”Tällä kertaa sillä on uusi nimi. Nähdään huomenna!”. Luvassa pitäisi siis olla uusi nimi puhelimelle ja lisätietoja olisi tulossa huomenna.

Pete Laun vihjaus OnePlus 9RT -puhelimesta Weibo-palvelussa. Teksti käännetty suoraan kiinasta englanniksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla Weibo-palvelu kertoo postauksen olevan lähetetty OnePlus 9RT -puhelimella, joka vahvistanee laitteen virallisen nimen. Huhuissa OnePlus 9RT -puhelimesta on kuultu jo aikaisemmin ja sen odotetaan olevan vain hieman päivitetty versio keväällä valituilla markkinoilla julkaistusta OnePlus 9R -puhelimesta.

Tietojen mukaan muotoilultaan OnePlus 9RT olisi samanlainen kuin OnePlus 9R, joten suuria muutoksia ei pitäisi olla. Puhelimeen on tulossa aikaisempaa tehokkaampi Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, kun vielä edeltäjässä oli Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri. Puhelimen mallikoodi on nähtävästi MT2110 ja kyseessä saattaa olla yksi ensimmäisistä Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvista uutuuspuhelimista.

OnePlus 9RT -puhelimeen on odotettavissa 6,55 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Akunkeston odotetaan olevan 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä pystytään lataamaan 65 watin tehoisella Warp Charge -pikalatauksella.

Kameroiden osalta OnePlus 9RT tulee saamaan 50 megapikselin Sony IMX766 -kameran, joka löytyy myös OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Ultralaajakulmakameran pitäisi olla 16 megapikselin tasoinen Sony IMX481 -sensoriin perustuva ja kolmas kamera on nähtävästi 2 megapikselin mustavalkokamera. OnePlus tulee tarjoamaan etuosassa huhun mukaan 16 megapikselin Sony IMX471 -kamerasensorin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9RT -puhelinta tuskin nähdään myynnissä Suomessa. OnePlussalta on luvassa kuitenkin uudet OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet, jotka tulevat todennäköisesti myyntiin myös globaalisti.

Lähde: Weibo (Pete Lau)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus