HonorYleinen

Tunnettu vuotaja: Honor 50 -puhelimen julkaisu luvassa Euroopassa lokakuun lopussa – mukana 5G-yhteydet ja Googlen palvelut

Luotettavista tiedoistaan tunnettu Winfuture.de-sivuston toimittaja Roland Quandt on kertonut tarkemman aikataulun Huaweista irtautuneen Honorin palaamiselle Euroopan markkinoille. Honor on aikaisemmin itse kertonut Honor 50 -puhelimen tulevan saataville vuoden viimeisellä neljänneksellä ja hiljattain Honor antoi puhelimesta ensivilauksen Euroopassa Milanon muotiviikoilla.

Honor on järjestämässä Saksassa nähtävästi lokakuun lopulla julkaisutilaisuuden. Tarkka päivämäärä olisi 27. lokakuuta, jolloin luvassa kerrotaan olevan vähintään kaksi uutta puhelinta. Honor on vahvistanut Saksassa uutuuspuhelimien tarjoavan Googlen palvelut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisun aiheena kerrotaan olevan Honor 50, joka julkaistiin jo kesällä Kiinan markkinoilla. Kyseessä on Honorin keskitason premium-puhelin. Lisäksi Honorilta on tulossa Euroopan markkinoille nähtävästi Honor 50 Lite -nimeä kantava puhelin, joka olisi edullisempi ja tarjoaa vain 4G-yhteydet. Toistaiseksi puhelimien tarkoista hinnoista tai yksityiskohdista Euroopan markkinoilla ei ole mitään tietoa.

Honor on listannut Saksassa sivuillansa kuitenkin neljä väriversiota, jotka ovat Midnight Black, Frost Crystal, Emerald Green sekä Honor Code. Lisäksi puhelimesta on nähtävästi kaksi muistiversiota, jotka ovat 6 + 128 gigatavua sekä 8 + 256 gigatavua.

Honor 50 -sarjan puhelimet on esitelty jo kesällä Kiinassa, joten tekniset ominaisuudet ovat jo tiedossa. Puhelimissa on muun muassa kaartuvat OLED-näytöt, 108 megapikselin neloiskamerat, Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri sekä jopa 100 watin tehoinen pikalataus. Sarjaan kuuluu kolme puhelinta, jotka ovat Honor 50, Honor 50 Pro sekä Honor 50 SE, joihin voi käydä tutustumassa tarkemmin tämän linkin takaa.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor