HonorYleinen

Honor julkistaa taittuvanäyttöisen Honor Magic V -puhelimen kello 13.30 – katso tilaisuutta täältä!

Honor Magic V

Itsenäinen Honor tulee julkaisemaan yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa tänään 10. tammikuuta. Kyseessä on mielenkiintoinen julkaisu, sillä taittuvanäyttöisten puhelimien markkina on tällä hetkellä pääasiassa Samsungin erikoisalaa, eikä muut valmistajat ole tuoneet laajasti saataville omia ratkaisujaan.

Honor Magic V -puhelin esitellään tänään Suomen aikaa kello 13.30 alkaen, ja sitä pystyy seuraamaan suorana lähetyksenä. Tilaisuus järjestetään kiinaksi, mutta siinä on englanninkielinen tekstitys. Tilaisuutta pystyy katsomaan muun muassa tämän artikkelin alareunassa olevasta YouTube-upotuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden aikana odotetaan erityisesti Honor Magic V -puhelinta, mutta myös Honorin ensimmäistä itsenäisesti julkaistavaa huippuluokan älykelloa, joka kantaa nimeä Honor Watch GS 3. Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös useita muita uutuustuotteita erityisesti Kiinan markkinoille. Toistaiseksi Honor ei ole vahvistanut aikeitaan tuoda tilaisuudessa esiteltäviä laitteita myyntiin Euroopassa.

Tuoreimmat huhut ja vuodot ovat paljastaneet jo kuvia sekä tietoja Honor Magic V -puhelimesta ennen julkaisua. Puhelimessa on yhden vuodon mukaan muun muassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, 7,9 tuuman taittuva näyttöpaneeli sekä kolme 50 megapikselin kamerasensoria. Tarkemmin tuoreimpaan vuotoon puhelimesta voi tutustua tämän linkin takaa.

Tilaisuutta voi seurata kello 13.30 alkaen alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor