XiaomiYleinen

Tältä saattaa Xiaomin tuleva Redmi K50 Pro näyttää – julkaisua odotetaan helmikuussa

Tältä saattaa näyttää Xiaomi Redmi K50 Pro.

Xiaomi on jo itse vahvistanut, että Redmi K50 -sarjan älypuhelimet ovat tulossa markkinoille Kiinassa helmikuun aikana, minkä yhteydessä vahvistettiin myös muutamia ominaisuuksia. Nyt uusimmat Xiaomiui.net-sivuston tiedot kertovat enemmän erityisesti Redmi K50 Pro -puhelimesta.

Redmi K50 -mallistoon on odotettavissa useita uusia puhelimia, joita ovat ainakin Redmi K50, Redmi K50 Pro sekä Redmi K50 Pro+, jos on uskomista tuoreimpia tietoja. Redmi K50 Pro -puhelimesta on julkaistu vuotaneista suojakuorista päätellen tehty mallinnuskuva, joka saattaa paljastaa laitteen muotoilun. Puhelimessa olisi Xiaomi Civi -puhelimen kaltainen kamera-alue sekä etuosassa olisi etukamerareiällä varusteltu tasainen näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Redmi K50 Prossa olisi 6,67 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Vaikka puhelimessa on AMOLED-näyttö, niin Xiaomi tulee todennäköisesti luottamaan kylkeen sijoitettuun sormenjälkilukijaan näytönalaisen ratkaisun sijasta.

Redmi K50 Pron takaosaan on odotettavissa kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 13 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 tai 8 megapikselin makrokamerasta. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten suorituskyky ei tule loppumaan kesken.

Xiaomi on itse aikaisemmin vahvistanut, että Redmi K50 -sarja tullaan julkaisemaan Kiinassa helmikuussa. Ainakin yhdessä puhelimista olisi 4700 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 120 watin pikalatauksella. Akun pitäisi latautua vain 17 minuutissa tyhjästä täyteen.

Redmi K -sarjan puhelimet eivät ole koskaan olleet myynnissä Kiinan ulkopuolella, mutta samat laitteet ovat olleet saatavilla muilla mallinimillä. Redmi K50 -puhelimet saattaisivat kaiken logiikan mukaan tulla myyntiin esimerkiksi POCO-brändin alaisuudessa, mutta tästä ei ole vielä mitään viitteitä tai tarkempia huhuja.

Lähde: Xiaomiui.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi