HonorYleinen

Honor julkistaa taittuvanäyttöisen Magic Vs2 -puhelimen ja uuden Watch 4 Pro -älykellon 12. lokakuuta

Honor Magic Vs2 ja Watch 4 Pro.

Honor jatkaa uusien tuotteiden julkaisemista, sillä nyt Kiinassa tullaan näkemään jälleen uusi taittuvanäyttöinen laite. Jo aikaisemmin yhtiö on esitellyt Magic V2- ja Purse -puhelimet, mutta nyt vuorossa on uusi Magic Vs2. Puhelin esitellään yhdessä Watch 4 Pro -älykellon kanssa 12. lokakuuta.

Kovin kauaa julkaisua ei siis tarvitse odottaa, sillä kaikki tiedot vahvistetaan jo tämän viikon torstaina. Honor Magic Vs2 -puhelimen kerrotaan olevan uusin lippulaiva, joka olisi entistä ohuempi ja kevyempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistu kuva antaa luvan odottaa sisään päin taittuvaa toteutusta, joka on nähty myös Magic Vs- ja V2 -puhelimissa. Magic Vs2 -puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joista pääkameran tarkkuus yltää 50 megapikseliin. Kuvassa laite on esillä sinisessä väriversiossa. Huhujen mukaan laitteessa voisi olla Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 16 gigatavua RAM-muistia sekä Android 13 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Watch 4 Pro -älykellon luvataan yhdistävän klassisen tyylin sekä teknologian. Kellosta ei tiedetä vielä paljoakaan, mutta kuvassa on esillä pyöreä kellotaulu ja kultainen runko. Laitteessa on vihreä nahkaranneke.

Todennäköisesti tarkempia tietoja kuullaan vielä lähiaikoina. Honor voisi esitellä myös Android 14 -käyttöjärjestelmään perustuvan MagicOS 8 -käyttöliittymän.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor