OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 3 -puhelimesta paljastui ensimmäisiä live-kuvia – Luvassa kaartuva näyttö ensi kertaa Nord-mallistoon

OnePlus Nord CE 2

OnePlus on julkistamassa todennäköisesti pian uuden OnePlus Nord 3 -älypuhelimen, mutta nähtävästi yhtiöltä tulee pian toinenkin puhelin. Vuodoissa on puhuttu OnePlus Nord CE 3 -puhelimesta, jonka tekniset tiedot vuotivat jo aikaisemmin. Nyt nettiin on vuodettu ensimmäisiä live-kuvia prototyyppilaitteesta.

Pricebaba-sivusto on jakanut kuvia, joissa kerrotaan olevan OnePlus Nord CE 3 -puhelin prototyyppikuoren sisällä. Kuvat eivät paljasta puhelinta kokonaisuudessaan, mutta nähtävästi Nord CE 3 olisi pitkälti sama puhelin kuin Realme 10 Pro+.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3:n kamera-alue.

Puhelimen takaosassa on ainakin pääkamera sekä kaksi muuta kamerasensoria. Lisäksi kameroiden välissä on LED-salamavalo. OnePlus Nord CE 3:n yläreunassa on esillä kaiutinreikä, infrapunalähetin sekä mikrofoni. Oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, joiden lisäksi kuvat vahvistavat rungon olevan muovia.

Yksi kuvista paljastaa puhelimen etuosan yläreunan, josta vahvistuu kaareva näyttöpaneeli. OnePlus ei ole koskaan aikaisemmin käyttänyt kaartuvaa näyttöä Nord-mallistossa, joten Nord CE 3 olisi ensimmäinen. Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord CE 3:n näyttö.

OnePlus Nord CE 3:n yläreuna.

OnePlus Nord CE 3:n oikea reuna.

Aikaisemmissa huhuissa OnePlus Nord CE 3 -puhelimessa kerrottiin olevan 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä 950 nitin kirkkaus. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 782G -järjestelmäpiirin, joka on suunniteltu keskihintaluokkaan tarjoten 5G-tuen.

Huhun mukaan puhelimessa olisi jopa 12 gigatavua RAM-muistia, joka perustuu LPDDR4X-versioon. Lisäksi virtuaalisen RAM-muistin avulla se voidaan kasvattaa 16 gigatavuun. Vuotajan mukaan puhelimessa olisi HyperTouch- ja HyperBoost Engine -toiminnot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku tulee olemaan 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä pitäisi pystytä ladata 80 watin SuperVOOC-pikalatauksella. OnePlus Nord CE 3:n kerrotaan saavan NFC-tuen, infrapunalähettimen, sekä X-akselisen värinämoottorin. Käyttöjärjestelmäksi mainitaan Android 13, jonka päällä on OxygenOS 13.1. Päivityslupauksen pitäisi olla 2 vuotta Android-versioita ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin IMX890-sensoriin perustuva optisesti vakautettu pääkamera. OnePlus tulee tarjoamaan myös 8 megapikselin 112 asteen ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Etukameran tarkkuudesta ei ole tietoa.

OnePlus Nord CE 3 -puhelimessa olisi vuodon mukaan muovista valmistettu runko, eikä tarjolla pitäisi olla Alert Slider -kytkintä. Väriversioita mainitaan kaksi kappaletta, jotka ovat Aqua Surge sekä Grey Shimmer.

OnePlus Nord CE 3 saatetaan esitellä OnePlus Nord 3 -puhelimen rinnalla tulevina viikkoina.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus