HonorYleinen

Honor julkisti globaaleille markkinoille suunnatun robotti-imurin – tällainen on Honor Choice Robot Cleaner R1

Honor Choice Robot Cleaner R1

Honor on tänään julkaissut valituilla globaaleilla markkinoilla ensimmäisen robotti-imurinsa, joka on osa Honor Choice -tuoteperhettä. Kyseessä ei ole siis Honorin itse kehittämä laite, vaan sen taustalla Honorin kumppani. Uutuusimurin virallinen nimi on Honor Choice Robot Cleaner R1, ja se on nyt saatavilla ainakin Venäjällä.

Robotti-imuri on ensimmäinen laatuaan Honorilta globaaleilla markkinoilla. Honorin mukaan imurissa on panostettu kompaktiin ja tyylikkääseen rakenteeseen, imutehoon, pitkään akunkestoon sekä älykkääseen navigointijärjestelmään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Choice Robot Cleaner R1 tarjoaa ohuen rungon, jonka halkaisija on 31,5 senttimetriä ja paksuutta on 7,9 senttimetriä. Honorin mukaan kompakti toteutus auttaa pölyn puhdistamisessa huoneiden vaikeimmistakin paikoista. Robotti-imuri tunnistaa esteet itse ja kehittyneiden anturien ansiosta se osaa myös analysoida esteet ja välttää törmäykset tai pudotukset. Imuri pystyy myös ylittämään helposti 12 mm korkuiset esteet.

Imurin sisältä löytyy 2600 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan takaavan jopa 90 minuutin imuroinnin normaalitilassa ja 120 minuutin mittaisen imuroinnin hiljaisessa tilassa. Honor Choice Robot Cleaner R1 osaa lisäksi palata automaattisesti latausasemaan puhdistamisen jälkeen. Imuri latautuu tyhjästä täyteen 4 tunnissa.

Honorin mukaan robotti-imuri soveltuu märkä- ja kuivapuhdistamiseen. Siinä on suuri 510 ml:n pölysäiliö sekä 300 ml:n vesisäiliö. Säiliössä kerrotaan olevan myös useita tasoja, joiden avulla voi ohjata veden virtausta. Imuteho on imurissa 2600 Pa, minkä ansiosta laite pystyy keräämään suuretkin roskat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Robotti-imuria voidaan ohjata Honor Choice -mobiilisovelluksella, mikä on ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta. Robotti-imuri yhdistetään Wi-Fi-verkkoon. Sovelluksen kautta voi käskeä laitetta aloittamaan siivouksen, palaamaan lataustelakkaan, valitsemaan puhdistustilan, ajoittamaan siivouksen tiettyyn aikaan tai tietylle alueelle.

Toistaiseksi Honor on ilmoittanut robotti-imurin saatavuudesta vain Venäjän markkinoilla. Honor Choice Robot Cleaner R1 maksaa 14 990 ruplaa, eli noin 174 euroa. Tarjolla on vain valkoinen väriversio. Honor ei ole ilmoittanut imurin saatavuudesta laajemmin globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Honor Choice Robot Cleaner R1 -tuotesivu (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor