HonorYleinen

Honor julkisti uuden Play 30 Plus -puhelimen – tarjoaa suuren akun ja premium-muotoilun noin 150 eurolla

Honor Play 30 Plus

Honor julkisti Kiinassa Honor X30 -puhelimen rinnalla myöskin uuden Honor Play 30 Plus -älypuhelimen, joka edustaa edullisia 5G-puhelimia. Omassa hintaluokassaan puhelimessa on päätetty panostaa näyttävään premium-muotoiluun sekä kohtuullisiin teknisiin ominaisuuksiin.

Muotoilun osalta Honor Play 30 Plus tuo mieleen vahvasti Honor 50 -puhelimen, sillä takaosassa on esillä kahdesta ympyrästä koostuva kamera-alue. Puhelin on valmistettu kiiltävästä muovista ja rakenteessa ei ole mitään suurempia erikoisuuksia tyylikkään muotoilun rinnalla. Puhelimesta julkaistiin neljä väriversiota, jotka ovat musta, kulta, sininen ja hopea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Play 30 Plus on rakennettu suuren 6,74 tuuman LCD-näyttöpaneelin ympärille, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia Honor on laittanut puhelimeen 4, 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Akku on kooltaan jopa 5000 milliampeerituntia ja se tukee 22,5 watin pikalatausta USB-C-liittimen kautta. Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Honor on varustellut puhelimen Android 11 -käyttöjärjestelmällä, kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla sekä 3,5 mm kuulokeliittimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Honor Play 30 Plus on tulossa ennakkomyyntiin tänään 16. joulukuuta ja toimitukset käynnistyvät 31. joulukuuta. Edullisimmillaan 4 + 128 gigatavun versio maksaa vain 1099 juania, eli noin 152 euroa. Honor ei ole kertonut suunnitelmistaan tuoda puhelinta myyntiin globaalisti.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor