HonorYleinen

Honor kertoi uudesta Watch GS 3 -älykellosta – tulossa pian, mutta ei vielä massatuotannossa

Honor julkaisi tänään globaaleille markkinoille uudet Magic 3 -sarjan huippupuhelimet, mutta Kiinassa esiteltiin myös Honor X20 ja Honor Pad V7 Pro. Lisäksi tilaisuudessa Honor kertoi uudesta Honor Watch GS 3 -älykellosta, mutta toistaiseksi tarkkaa aikataulua kellolle ei annettu. Honor kuitenkin kertoi hieman tietoja sekä paljasti kellon muotoilun.

Uudessa Honor Watch GS 3 -älykellossa on Honorin mukaan alan johtava sykemittausratkaisu, jota kutsutaan ”8-kanavaiseksi sykemittaukseksi”. Sykemittauksen pitäisi olla erittäin tarkka ja mukana on myös AI-tekniikkaa tarkemman ja nopeamman mittauksen saavuttamiseksi. Valitettavasti juurikaan muuta älykellosta ei paljastettu vielä tänään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon muotoilun keskiössä on pyöreä kellotaulu ja kellossa on kuvien perusteella kaksi painiketta oikeassa reunassa. Honor Watch GS 3 on lisäksi tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, kulta sekä hopea.

Honorin toimitusjohtaja George Zhao kertoi kuitenkin tilaisuuden aikana, että Honor Watch GS 3 ei ole vielä massatuotannossa, eikä hintaa tai tarkkaa saatavuutta vielä paljastettu. Honor ei puhunut uutuuskellosta mitään globaalissa lanseeraustilaisuudessaan, joten sen voidaan olettaa jäävän ainakin aluksi Kiinan markkinoiden herkuksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor