HMD globalNokiaYleinen

Jälleenmyyjä paljasti Nokia G50 -puhelimesta lisätietoja – julkaisua odotetaan pian

Nokia 6.2

HMD Globalilta on tulossa todennäköisesti syksyn aikana uusia älypuhelimia, mutta yksi odotetuista laitteista on alemman hintaluokan Nokia G50, jonka pitäisi tarjota muun muassa 5G-yhteydet. Puhelimesta on kuultu jälleenmyyjien toimesta aikaisemminkin tietoja, mutta nyt yksi jälleenmyyjä on jälleen kertonut hieman lisää.

Aikaisemmat tiedot ovat kertoneet Nokia G50 -puhelimen tarjoavan ainakin kaksi väriversiota, jotka ovat Sand sekä Blue. Puhelimeen on tiedetty tulevan 5G-yhteydet ja tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut laitteen koodinimen olevan ”Punisher”. Jälleenmyyjät ovat kertoneet Nokia G50:n tulevan tarjolle myöskin 4 + 64 gigatavun muistiversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt yksi australialainen jälleenmyyjä on listannut puhelimesta myös Forest Black -väriversion ja aikaisemmin kuultu Sand-väri on vaihtanut nimensä Midnight Sun -väriksi. Lisäksi tarjolle puhelimesta on tulossa suuremmalla 4 + 128 gigatavun muistilla varusteltu variantti, jos on uskomista jälleenmyyjän listausta. 4 + 128 gigatavun version hinnaksi on ilmoitettu 207 Australian dollaria, eli noin 299 euroa.

Nokia G50 on nähty myös useaan kertaan HTML5-selaintestissä, joka on paljastanut puhelimessa olevan oletusarvoisesti Android 11 -käyttöjärjestelmä. Valitettavasti vielä muita tietoja puhelimesta ei ole olemassa, mutta todennäköisesti tulevina viikkoina tullaan kuulemaan hieman enemmän tietoja.

HMD Globalilta on huhuttu myöskin uutta Snapdragon 8 -sarjan huippupiiriin perustuvaa älypuhelinta, joka on todennäköisesti Nokia X100. Lisäksi huhuissa on ollut Nokia G300 -puhelin sekä Nokia T20 -tabletti. Mielenkiintoisia julkaisuja on luvassa todennäköisesti lähikuukausina.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global