HonorYleinen

Honor-pomo kertoi: Markkinaosuus lähes nollassa globaaleilla markkinoilla, liiketoiminta aloitettu yli 50 maassa

Honor julkaisi tänään uudet huippuluokan Magic 3 -sarjan älypuhelimet globaalisti, mutta jätti kuitenkin auki laitteiden saatavuuden. Honorin toimitusjohtaja George Zhao on vastannut medioiden kysymyksiin tilaisuuden jälkeen ja kertoi tietoja brändin nykytilanteesta globaalisti.

Kiinassa Honorin liiketoiminta on jo vahvasti käynnissä Huaweista irtautumisen jälkeen, mutta ponnistukset globaalin paluun kanssa ovat vasta alussa. George Zhao kertoi medioille, että yhtiö on aloittanut jo liiketoimintansa yli 50 maassa ympäri maailmaa ja tänä vuonna globaaleilla markkinoilla tullaan keskittymään elpymiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Globaalisti tilanne Honorilla ei ole tällä hetkellä kovinkaan erikoinen, sillä Zhao kertoi Honorin markkinaosuuksien pudonneen lähes nollaan. Tavoitteena on kuitenkin nyt toipua laskusta ja saada palautettua toiminta ja jakelukanavat globaalisti. Prosessi on vastaava, jonka Honor joutui tekemään Kiinan markkinoilla tämän vuoden alussa. Kiinassa Honor on saavuttanut jo lyhyessä ajassa hyviä tuloksia, sillä vain kolmessa kuukaudessa markkinaosuus on kasvanut 3 prosentista 14,6 prosenttiin.

Honor 50 -sarja julkaistiin jo aikaisemmin Kiinassa, mutta nyt yhtiö valmistautuu laitteiden toimiseksi globaalisti myyntiin. Lisäksi Honor tulee tuomaan myyntiin Magic 3 -sarjan puhelimet myöhemmin, mutta myös lisää tuotteita on tulossa tulevaisuudessa.

”Honor on aloittanut liiketoiminnan yli 50 maassa ympäri maailmaa ja myös Honor 50 -sarja tulee saataville yli 30 maassa ja lisää tuotteitta tuodaan markkinoille tulevaisuudessa”, kommentoi Honorin toimitusjohtaja George Zhao.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Globaalisti saatavilla olevat uutuuslaitteet tullaan varustelemaan Googlen palveluilla, sillä Honor on päässyt tekemään yhteistyötä Googlen kanssa. Honorilla on parhaillaan käynnissä Google Play Protect -tarkistus ja yhteensopivuustestit varmistaakseen, että Google Mobile Services -palvelut, kuten Google Play, Google Maps ja YouTube toimisivat uusilla Honor-puhelimilla.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor