HonorYleinen

Honor kiisti villin huhun: ”Täyttä hölynpölyä!”

Honor Magic6 Pro

Netissä on pyörinyt huhu, jonka mukaan Huaweista omaksi yrityksekseen irtautunut Honor olisi kehittämässä laitteita Huawein järjestelmäpiireillä. Kyse olisi siis siitä, että huhuissa Honor olisi palaamassa käyttämään Kirin-piirejä, joita käytetään monissa Huawein laitteissa.

Tähän huhuun on Honorin Kiinan markkinoiden johtajalta saatu yllättävän selkeä kommentti. Jiang Hairong on nimittäin jakanut huhut Weibo-palvelussa ja kommentoinut lyhyesti, että ne ovat ”täyttä hölynpölyä!”. Huhuissa kerrottiin Honor julkaisevan ensimmäiset Kirin-puhelimet jo vuoden 2025 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor ylsi tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä Kiinan älypuhelinmarkkinoiden ensimmäiselle sijalle 17,1 prosentin markkinaosuudella. Huawei sijoittui toiseksi 17 prosentin osuudella, jonka jälkeen suurimmat valmistajat olivat Oppo, Apple ja Vivo. Huawei kasvoi kaikista nopeimmin 110 prosenttia verrattuna vuotta aikaisempaan. Myös Honor piti yllä 13,2 prosentin kasvua.

Honorin toimitusjohtaja George Zhao on aikaisemmin tehnyt selväksi, että Huawei on Honorin arvostetuin ja myös odotetuin kilpailija, vaikka brändit aikaisemmin toimivatkin saman katon alla. Lisäksi George Zhao on aikaisemmin myös kommentoinut Honorin paluun Huawein alaisuuteen olevan täysin mahdotonta, ja Honor haluaakin kilpailla Huawein kanssa tekemällä parempia tuotteita.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor