HonorYleinen

Honor luomassa painetta Samsungille? Haastaa korealaisjätin esittelemällä tuotteitaan aivan kyljessä kiinni MWC-messuilla

Honor Magic V

Mobile World Congress 2023 -messut ovat reilun kuukauden päästä Barcelonassa, jonka aikana odotetaan nähtävän useita uutuuksia monilta laitevalmistajilta. Yksi näistä tulee olemaan huhujen mukaan Honor, jonka odotetaan paljastavan alkuvuoden tärkeimmät uutuudet messujen aikana. Tuoreet tiedot kertovat Honorin luovan ainakin symbolisesti painetta Samsungille.

Huhut ovat kertoneet Honorin järjestävän uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden 27. helmikuuta MWC-messujen yhteydessä. Jo ennen tätä Samsung esittelee 1. helmikuuta todennäköisesti Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet. Samsung tulee varmasti pitämään uutuuspuhelimensa vahvasti esillä myös MWC-messujen aikana. Vuotojen mukaan Honor on tähän myös itse varautunut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor kiilasi MWC 2023 -messuilla aivan Samsungin kylkeen.

MWC-messujen kartan mukaan Honor on kiilannut messuhallissa aivan Samsungin viereen. Samsungin osasto on silti lähes kolme kertaa suurempi kuin Honorilla, mutta tiedon pitäessä paikkansa Honorilla on kuitenkin ideaa suunnitelmissaan. Samsungin osasto vetää varmasti väkeä, mutta samalla Honor voi saada siivunsa kävijöistä ja mahdollisuuden esitellä laitteitaan.

Messuosasto aivan Samsungin vieressä luo varmasti painetta, ja Honor pystyy esittelemään muskeleitaan suurimmalle kilpailijalleen. Honor tulee nähtävästi haastamaan Samsungin myös toisella tavalla, josta vihjeen antaa vuotanut tapahtumakutsu. Honor tulee mainostamaan tilaisuuttaan tekstillä ”Go beyond the Galaxy to witness the real Magic”, joka raa’asti suomennettuna ”Ylitä Galaxy todistaaksesi todellista Magiaa”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut materiaali Honorin MWC 2023 -tilaisuuden osalta.

Sanavalinnat ovat tarkkoja, sillä Galaxy on Samsungin puhelinmalliston nimi ja Magic viittaa Honorin omaan lippulaivatason tuotemallistoon. Toki kyseessä on edelleen vain vuoto, eikä Honor ole itse vahvistanut MWC-messujen tilaisuuttaan.

Vuodot ovat myös kertoneet Honorilla olevan MWC-messuilla mielenkiintoisia uutisia. Varmasti tilaisuuden kohokohta tulee olemaan Magic Vs -puhelimen julkaisu globaaleille markkinoille. Kyseessä on Honorin ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin, joka tulee myyntiin Kiinan ulkopuolella. Honor Magic Vs on luotu haastamaan Samsungin taittuvanäyttöiset puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic Vs

Huhujen mukaan Magic Vs ei ole jäämässä ainoaksi taittuvanäyttöiseksi puhelimeksi, sillä MWC-messujen aikana saatetaan nähdä myös simpukkapuhelimen muotoinen laite. Puhelimien osalta tullaan näkemään todennäköisesti myös uusi Magic5-lippulaivamallisto, joka on loogista ottaen huomioon Magic4-sarjan julkaisun viime vuoden MWC-messujen yhteydessä.

MWC-messuilla Honor saattaa esitellä myös paljon muita uutuuksia. Huhut ovat kertoneet esimerkiksi Magic Pad -tabletista. Tarkemmat tiedot Honorin suunnitelmista saadaan todennäköisesti lähempänä julkaisua.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor