HonorYleinen

Honor Magic 3 -huippupuhelimet saavat vähintään kaksi Android-versiopäivitystä

Honor Magic 3 Pro+

Honorin uudet Magic 3 -sarjan huippupuhelimet julkaistiin eilen, joissa on panostettu lippulaivatason kameroihin, näyttöihin suorituskykyyn sekä moniin muihin osa-alueisiin. Honor oli kuitenkin yllättävän vaitonainen uutuuspuhelimien ohjelmistosta, vaikka esimerkiksi päivitettävyys on yksi globaaleiden markkinoiden tärkeimmistä yksityiskohdista.

Honorin toimitusjohtaja George Zhao on kuitenkin nyt hieman avannut tarkemmin uutuuspuhelimien päivityslupausta Android Authority -sivustolle. Magic 3 -puhelimille Zhao lupasi vähintään kaksi suurta Android-versiopäivitystä. Puhelimet toimitetaan tällä hetkellä Android 11 -käyttöjärjestelmällä ja Magic UI 5.0 -käyttöliittymällä, mutta tulevaisuudessa laitteet tulevat saamaan myös Android 12- ja Android 13 -versiopäivitykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet Magic 3 -sarjan puhelimet ovat mielenkiintoisia tulokkaita älypuhelinmarkkinoille, sillä ne osoittavat Honorin kyvyn luoda todellisia lippulaivapuhelimia. Uutuuslaitteita julkaistiin kolme, jotka ovat Magic 3, Magic 3 Pro sekä Magic 3 Pro+. Honorin mukaan puhelimet tulevat Euroopassa saataville myöhemmin tänä vuonna ja hinnat asettuvat 899-1499 euron välille.

Puhelimissa on muun muassa 6,76 tuuman OLED-näyttöpaneelit 120 hertsin virkistystaajuudella ja tehoista on vastaamassa Snapdragon 888- tai Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirit. Puhelimissa on lisäksi mielenkiintoisia kameroita, sillä Magic 3 tarjoaa 50 megapikselin kolmoiskameran ja Magic 3 Pro ja Magic 3 Pro+ tarjoavat 50 megapikselin neloiskamerat. Uutuuslaitteiden muita ominaisuuksia ovat IP-luokituksen mukainen vedenkestävyys, 66 watin pikalataus sekä 3D-kasvojentunnistus. Tarkemmin puhelimiin voi tutustua kattavammasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor