HonorSponsoroitu

Tämän takia Honor Magic4 Lite kannattaa valita! Pakattu täyteen lippulaivatason kokemuksia

Honor Magic4 Lite

Honorin uusin älypuhelin Honor Magic4 Lite on nyt saatavilla Suomessa ja kyseessä on yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista alle 300 eurolla. Puhelin tarjoaa innovatiivisia lippulaivatason ominaisuuksia, poikkeuksellisia kokemuksia ja hintaluokassaan vakuuttavan laadun.

Uutuuspuhelin tarjoaa kehittyneen 120 hertsin näytön, suorituskykyisen 5G-järjestelmäpiirin, suuren akun ja tehokkaan 66 watin pikalatauksen sekä tyylikkään 48 megapikselin kolmoiskameran. Honor Magic4 Litessä on myös tyylikäs ja erottuva muotoilu, joka on suunniteltu kestämään käyttöä.

Honor Magic4 Lite on saatavilla Suomessa 2. toukokuuta 2022 lähtien laajasti jälleenmyyjien ja operaattoreiden valikoimista. Puhelimesta on saatavilla kolme tyylikästä väriversiota, jotka ovat hopea Titanium Silver, musta Midnight Black ja sininen Ocean Blue. Hintaa puhelimella on 299 euroa, joten lippulaivatason ominaisuuksista ei enää tarvitse maksaa liikaa.

Tutustu Honor Magic4 Lite -puhelimeen Honorin sivuilta tämän linkin takaa.

Upea näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella

Näyttö on tärkeässä roolissa loistavien kokemuksien luomisessa, joten Honor Magic4 Lite tarjoaa erottuvan kokonaisuuden. Puhelimen näyttö on suunniteltu superkapeilla 1,05 millimetrin kehyksillä, jotka ovat 40 prosenttia kapeammat kuin useimmissa muissa saman kategorian älypuhelimissa. Kapeiden kehyksien ansiosta Honor Magic4 Lite takaa poikkeuksellisen 94 prosentin näyttö-runkosuhteen.

Upea näyttö takaa mukaansatempaavan viihdekokemuksen esimerkiksi elokuvia katellessa tai pelatessa. Näyttö on kooltaan 6,81 tuumaa, ja siinä on korkea 2388 x 1080 pikselin tarkkuus ja yli 16,7 miljoonaa väriä. Näytössä on selkeä ja todenmukainen katselukokemus, joka on tuttu monista kalliimmista puhelimista.

Kokonaisuuden on kruunaamassa 120 hertsin virkistystaajuus, jonka ansiosta saadaan aikaiseksi aikaisempaa sujuvampi kokemus. Honor Magic4 Liten näyttö tukee 120 hertsin lisäksi 60 hertsin virkistystaajuutta virrankulutuksen vähentämiseksi.

Näytössä on otettu huomioon silmäystävällisyys, sillä se on varusteltuna Honor Eye Comfort- ja TÜV Rheinland Low Blue Light -sertifikaateilla, jotka vähentävät haitallisen sinisen valon osuutta silmien rasituksen ja väsymyksen lievittämiseksi. Honor Magic4 Liten käyttäjät voivat myös opiskella, työskennellä tai nauttia viihteestä ulkona, puhelimen sisältämän ainutlaatuisen Sunshine Screen -tekniikan ansiosta, joka parantaa näytön kirkkautta auringonvalossa.

Pitkä akunkesto ja supernopea lataus

Honor Magic4 Lite on varusteltuna suurella 4800 milliampeeritunnin akulla, joka takaa 5G-aikakaudella virtaa pitkäksi aikaa. Akku riittää aktiivisena päivänäkin erinomaisesti, sillä puhelimella voi selata sosiaalista mediaa vaikka 16,8 tuntia yhtäjaksoisesti tai puhua 25,6 tuntia puheluita ilman ylimääräisiä latauksia.

Supertehokkaan 66 watin Honor SuperCharge -pikalatauksen ansiosta laitteen akku latautuu vain 15 minuutissa 50 prosentin varaukseen ja 81 prosentin varaukseen vain 30 minuutissa. Virtaa saadaan nopeasti useiksi tunneiksi lyhyessä ajassa, joten akun latautumista ei tarvitse enää odottaa liian pitkiä aikoja. Honorin kehittyneiden tekniikoiden ansiosta käyttäjät voivat nauttia nopeammasta ja tehokkaammasta kokemuksesta.

66 watin SuperCharge-pikalatausteknologia on suunniteltu turvallisuutta ajatellen. Honor Magic4 Litessä on kolminkertainen tunnistus laturissa, akussa ja kaapelissa, jonka ansiosta pidetään huoli siitä, ettei puhelin pääse kuumenemaan latauksen aikana. Lisäksi suojauksen ansiosta puhelin varmistaa latausliittimien ja akkujen aitouden, ja jos ne eivät ole aitoja, niin latausteho tiputetaan turvalliselle tasolle.

Nopeus on valttia

Sulava näyttö ja nopea pikalataus tekevät Honor Magic4 Litestä tehokkaan, mutta myöskään suorituskyvystä ei ole karsittu. Puhelin saa virtansa tehokkaasta Qualcomm Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiiristä, joka takaa todella hyvän suorituskyvyn ja samalla 5G-yhteyksien ansiosta päästään kokemaan markkinoiden nopeimmat yhteydet.

Uusi Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiiri käyttää Qualcommin kehittynyttä Adreno-grafiikkaprosessoria ja Qualcomm Kryo 660 -suoritinytimiä. Järjestelmäpiiri tarjoaa 15 prosenttia paremman suorituskyvyn edeltäjäänsä verrattuna, ja grafiikkasuorituskyvyssä 30 prosentin parannus takaa sujuvamman kokemuksen esimerkiksi pelatessa.

Puhelimessa on uusi Honor RAM Turbo -teknologia, jonka avulla Honor Magic4 Lite voi avata samanaikaisesti useita sovelluksia tehosta tinkimättä. Teknologialla pystytään laajentamaan puhelimessa olevaa suurta 6 gigatavun RAM-muistia vielä entuudestaan virtuaalisella 2 gigatavun RAM-muistilla.

Nopeus on siis valttia, eikä Honor Magic4 Lite jätä käyttäjäänsä pulaan missään tilanteessa. Suorituskyky riittää kovempaankin käyttöön, pikalataus pitää huolen virran riittävyydestä, upea näyttö takaa uusia ulottuvuuksia median kuluttamiseen ja 5G-yhteydeyksien ansiosta suuretkin tiedostot latautuvat kädenkäänteessä.

Turvallisuutta puhelimeen on tuomassa Honorin kehittyneet ohjelmistolliset toteutukset Magic UI -käyttöliittymässä, ja Googlen palvelut antavat pääsyn miljooniin suosittuihin sovelluksiin. Tietoturvaa lisäämässä on kylkeen asennettu sormenjälkitunnistin, joka takaa kätevän lukituksen avauskokemuksen. Honor Magic4 Liten sormenjälkilukijalla on mahdollista avata lukitus alle sekunnissa.

Lippulaivatason Honor Magic -puhelimista on saatu nyt myös Honor Magic4 Liteen uusi innovatiivinen Anti-Aging-Engine-moottori, joka parantaa suorituskykyä ja tarjoaa sujuvamman ja luotettavamman käyttökokemuksen jopa 36 kuukauden ajan. Honor Magic4 Lite takaa tehokkaan suorituskyvyn myös pitkän käytön jälkeen, ja se optimoi tallennuskapasiteetin parantaakseen laitteen tehokkuutta.

Symmetrinen kamerasuunnittelu tasapainottaa kokemuksen

Honor Magic4 Lite sisältää ainutlaatuisen symmetrisen kamerasuunnittelun, joka takaa käyttäjille tasapainon ja harmonian tunteen. Puhelimessa on tarkka 48 megapikselin kolmoiskamera, 2 megapikselin Sensing Bokeh -syvyyskamera sekä 2 megapikselin Sensing Macro -kamera, joiden avulla käyttäjät voivat ottaa upeita kuvia.

Puhelimen sisältämä erittäin tarkka 48 megapikselin pääkamera on varusteltuna f/1.8-aukon linssillä. Käyttäjät voivat ottaa poikkeuksellisen selkeitä kuvia erityisesti yöllä ja heikossa valaistuksessa. Magic4 Lite on myös varusteltu 16 megapikselin etukameralla, joka varmistaa, että käyttäjät ovat aina kuvien keskipisteenä. 16 megapikselin etukamera tukee 1080P-videokuvausta, joten se on täydellinen sisällöntuottajille ja käyttäjille, jotka rakastavat päivittäisten vlogien tallentamista.

Puhelin on varusteltuna myös Dual View Recording -toiminnolla, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa luovaa videosisältöä käyttäen etu- ja takakameraa samanaikaisesti. Dual View -tallennuksella käyttäjät voivat kuvata samanaikaisesti kahta eri perspektiiviä.

Uusi Honor Magic4 Lite on suunniteltu seuraten samoja laatustandardeja kuin Honor-lippulaivapuhelimissa, joten kyseessä on kestävä pitkäaikainen kumppani. Honor Magic4 Lite on vain 8,05 millimetriä paksu ja painaa ainoastaan 189 grammaa. Käyttäjät saavat kokea siis ohuen ja kompaktin kokonaisuuden, joka kulkee mukana helposti taskuissa tai pienissä laukuissa.

Tyylitietoisille käyttäjille suunniteltu Honor Magic4 Lite on saatavilla kolmessa silmiinpistävässä värissä, jotka ovat hopea Titanium Silver, musta Midnight Black sekä sininen Ocean Blue.

Honor Magic4 Liten tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,81 tuumaa, LCD, Full HD+ (2388 x 1080), 120 Hz, 19.9:9-kuvasuhde
 • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 695 5G (2x 2,2 GHz Cortex-A78 ja 6x 1,8 GHz Cortex-A55)
 • Grafiikkaprosessori: Adreno 619
 • RAM-muisti: 6 gigatavua
 • Tallennustila: 128 gigatavua
 • Kamerat: Kolmoiskamera + salama
  • Pääkamera: 48 megapikseliä (f/1.8)
  • Syvyyskamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
  • Makrokamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
 • Etukamera: 16 megapikseliä (f/2.45)
 • Akku: 4800 milliampeerituntia
  • Lataus: 66 watin langallinen pikalataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 11 ja Magic UI 4.2
 • Mitat: 166,07 x 75,78 x 8,05 mm
 • Paino: 189 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija kyljessä, Bluetooth 5.1, USB-C, Wi-Fi, NFC
 • Värit: Titanium Silver, Midnight Black sekä Ocean Blue
 • Hinta: 299 euroa
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 70 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor