HonorYleinen

Honor Magic Earbuds -kuulokkeet saapuvat Suomeen toukokuussa 129 euron hintaan

Honor on ilmoittanut tuovansa Suomessa myyntiin aikaisemmin tänä vuonna julkaistut Honor Magic Earbuds -kuulokkeet. Uutuuskuulokkeissa on sisäänrakennettuna kolmoismikrofonit, jotka suodattavat aktiivisesti taustamelua ja näin ollen mahdollistavat erinomaisen kuuluvuuden musiikille ja puheluille. Kuulokkeista löytyy myös 10 millimetrin elementti, joka mahdollistaa hyvän bassolaadun.

Yhden kuulokkeen kerrotaan painavan vain 5,4 grammaa ja koteloineen kuulokkeet painavat 51 grammaa. Magic Earbuds -kuulokkeissa on myös silikoniset tulpat, jotta ne pysyvät aktiivisenkin liikkujan korvissa. Kuulokkeissa on tuki Bluetooth 5.0 -yhteydelle sekä akunkestosta on vastaamassa 37 milliampeeritunnin akut. Latauskotelossa on 410 milliampeeritunnin akku sekä USB-C-tyypin latausportti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Honor Magic Earbuds -kuulokkeet tulevat myyntiin kahdessa värissä, jotka ovat Pearl White ja Robin Egg Blue. Hinnoittelultaan kuulokkeet asettuvat 129 euron hintaluokkaan ja myynti alkaa virallisesti 11. toukokuuta.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor