HuaweiYleinen

Huawei Nova 7 -mallisto julkaistaan ensi viikolla 23. huhtikuuta – vuotokuva vahvistaa ominaisuuksia

Huawei on vahvistanut, että yhtiön uudet Nova 7 -malliston älypuhelimet tullaan julkaisemaan Kiinassa 23. huhtikuuta, eli ensi viikolla. Aikaisemmin asiasta jo huhuttiin, mutta nyt julkaisu on varmaa. Todennäköisesti puhelimet tullaan näkemään aluksi vain Kiinassa, sillä Huawei ei ole kertonut mahdollisesta julkaisusta globaaleilla markkinoilla.

Tulevien puhelimien mallinimien on kerrottu huhuissa olevan Nova 7, Nova 7 SE sekä Nova 7 Pro. Uutuuspuhelimet tulevat olemaan hyvin lähellä aikaisemmin julkaistuja Honor 30 -malliston älypuhelimia, mutta toki joitakin muutoksia on tehty. Kiinassa on vuotanut myös kuvia, joista ainakin yhden puhelimen ulkoinen toteutus on paljastunut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa nähdään Nova 7 -puhelin, jossa on alumiinikehys sekä lasiset pinnat. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria. Etuosassa on selvästi reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, johon on tehty myöskin reikä kahta etukameraa varten. Todennäköisesti puhelimessa on myös näytönalainen sormenjälkilukija, vaikka sitä ei ole nähtävillä. Vuotaneen kuvan mukaan puhelimessa olisi myös 5x optiseen zoomaukseen kykenevä periskooppikamera sekä tuki 50x digitaaliselle zoomaukselle.

Nova 7 SE -mallissa tullaan huhujen perusteella näkemään Kirin 820 -järjestelmäpiiri, kun taasen Nova 7 -puhelimessa odotetaan olevan Kirin 985 -järjestelmäpiiri ja Nova 7 Prossa vastaavasti Kirin 990 -järjestelmäpiiri. Kaikissa laitteissa olisi luonnollisesti myös tuki 5G-yhteyksille.

Koska Nova 7 -puhelimet ovat hyvin lähellä eilen julkaistua Honor 30 -mallistoa, niin kannattaa käydä lukemassa Honorin laitteista lisätietoja täältä. Kovin kauaa Nova 7 -malliston puhelimia ei tarvitse enää odotella, sillä ne julkaistaan ensi viikolla 23. huhtikuuta, jolloin viimeistään varmistuvat kaikki ominaisuudet ja tekniset tiedot.

Lähde: Weibo (Huawei / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei