HonorYleinen

Honor X6b -älypuhelin esiteltiin kookkaalla 5200 milliampeeritunnin akulla ja paremmalla suorituskyvyllä

Honor on esitellyt uuden Honor X6b -älypuhelimen kaikessa hiljaisuudessaan. Kyseessä on hienoisesti päivitetty versio Honor X6a -puhelimesta, sillä tuttuun ulkokuoreen on saatu enemmän suorituskykyä sekä päivitetty ohjelmisto.

Uutuuspuhelimessa on tuttu muotoilu, joka perustuu tasaiseen kehykseen ja tasaisiin pintoihin. Mitat ovat 163,59 x 75,33 x 8,39 millimetriä ja painoa on 192 grammaa. Honor X6b on esitelty neljässä väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black, sininen Ocean Cyan, violetti Strarry Purple sekä vihreä Forest Green.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X6b on rakennettu suuren 6,56 tuuman LCD-näyttöpaneelin ympärille, jossa on HD+ -tarkkuus (1612 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä mainitaan olevan 20.15:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty lovi yläreunassa.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin 4G-piiri, joka on Helio G85. Kyse on kahdeksan ytimisestä piiristä, jossa on kaksi 2,0 Ghz:n taajuudella toimivaa Cortex-A75-ydintä sekä kuusi 1.8 GHz:n kellotaajuudella toimivaa Cortex-A55-ydintä. RAM-muistia Honor on laittanut uutuuspuhelimeen 4 tai 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 tai 256 gigatavua. Tuettuna on muistikortti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi, joista tärkein on 50 megapikselin tasoinen pääkamera. Lisäksi mukana on 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Akku on kooltaan 5200 milliampeerituntia ja se tukee 35 watin pikalatausta USB-C-liittimen kautta. Honor on varustellut puhelimen kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla sekä 3,5 mm kuulokeliittimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteessa on Googlen tämän hetken uusin Android 14 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic OS 8.0 -käyttöliittymä. Tarkkaa päivityslupausta ei ole annettu.

Saatavuus- ja hintatietoja ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Honor X6b -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor