MotorolaYleinen

Huhu: Taittuvanäyttöinen Motorola Razr 3 saamassa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin ja 120 hertsin näytön

Motorola Razr 5G

Motorola ei julkaissut vuoden 2021 aikana uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, mutta yhtiö on vahvistanut julkaisevansa sellaisen kuitenkin tämän vuoden aikana. Motorolan suunnitelmista puhelimen suhteen ei ole ollut aikaisemmin tietoja, mutta nyt XDA Developers -sivusto kertoo ensimmäisiä yksityiskohtia odotetusta kolmannen sukupolven taittuvanäyttöisestä puhelimesta.

Yksi tärkeimmistä uudistuksista tullaan näkemään suorituskyvyssä, sillä Motorola Razr 3 -puhelimen kerrotaan saavan Qualcommin tuoreimman Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Aikaisemmissa Razr-puhelimissa Motorola on käyttänyt Snapdragon 7 -sarjan järjestelmäpiirejä, joten päivitys olisi merkittävä. Tietojen mukaan puhelimessa olisi tuki myös ultra-wideband-tekniikalle (UWB), joka mahdollistaa paremman paikantamisen ja antaa mahdollisuuden esimerkiksi auton lukituksen avaamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola suunnittelee kolmannen sukupolven taittuvanäyttöisestä laitteestaan useita muistiversioita, joissa on muun muassa 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen kerrotaan saavan myös NFC-tuen, toisen näyttöpaneelin sekä päänäytön, jossa on etukamerareikä tai -lovi. Näytöistä ei ole kuitenkaan kovin tarkkoja yksityiskohtia, mutta päänäytössä odotetaan olevan korkea 120 hertsin virkistystaajuus sekä Full HD -tarkkuus.

Puhelimen kerrotaan olevan suunnitellun laajasti myyntiin, sillä laitteesta on versiot Kiinaan, Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Toistaiseksi Motorola Razr 3:n kameroiden tiedoista ei ole vahvistuksia. Motorola on aikaisemmin itse vahvistanut tulevassa taittuvanäyttöisessä puhelimessa olevan aikaisempaa parempi muotoilu sekä paljon enemmän suorituskykyä.

Toistaiseksi puhelimen tarkasta julkaisuajankohdasta ei ole tietoa, mutta sitä voitaneen odottaa tulevien kuukausien aikana.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola