HonorYleinen

Honor Magic5 Prosta julkaistiin ensimmäinen virallinen kuva – kamerasovellukseen kaivattu uudistus

Honor Magic5 Pro

Honor on vahvistanut julkaisevansa globaaleille markkinoille uudet Magic5-sarjan lippulaivapuhelimet MWC-messujen yhteydessä 27. helmikuuta. Puhelimista ei ole toistaiseksi paljastettu juurikaan mitään, mutta nyt Honor on julkaissut kuvan Magic5 Prosta.

Julkaistusta kuvasta voidaan nähdä muutamia yksityiskohtia Magic5 Pro -puhelimesta. Kuvassa nähdään laitteen etuosa, joka muistuttaa hyvin paljon Magic4 Prota. Nähtävästi uutuuspuhelimessa voisi olla neljältä reunalta enemmän kaartuva näyttölasi. Näytön yläreunassa nähdään leveä reikä, jossa on etukamera sekä todennäköisesti tekniikkaa kasvojentunnistusta varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näytöllä on avattuna kamerasovellus, joka on saamassa selviä päivityksiä. Kyseessä on Android 13 -pohjaisen MagicOS 7.0 -ohjelmiston kamerasovellus. Muun muassa zoomausvalikko on siirretty nyt kuvaustilavalitsimen yläpuolelle. Aikaisemmin se löytyi oikeasta reunasta, jossa sen käyttäminen ei ollut kovin mielekästä.

Zoomausvalikosta voidaan päätellä Magic5 Pron kameroista myös jotain. Puhelimessa on selvästi 0.5x-tila ultralaajakulmakameraa varten, 1x-tila pääkameraa varten sekä 3.5x-tila telekameraa varten. Lisäksi nähdään 5x-tila, jossa hyödynnetään todennäköisesti 3.5-kertaista telekameraa. Viime vuonna Magic4 Prossa nähtiin 64 megapikselin telekamera 3.5x optisella zoomauksella, joka nähdään todennäköisesti myös Magic5 Prossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muuta mielenkiintoista ei uusi kuva pääse paljastamaan. Aikaisempien huhujen mukaan Honor hyödyntäisi puhelimessa Qualcommin uusinta Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriä.

Tarkemmat tiedot Magic5 Prosta saadaan varmasti 27. helmikuuta. Honor on vahvistanut julkaisevansa globaalisti myös taittuvanäyttöisen Magic Vs -puhelimen.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor