Yleinen

S-Pankki tukee nyt Google Payta – uutuutena digitaalinen S-Etukortti

S-Pankin asiakkaat voivat liittää nyt S-Etukortti Visan Google Payhin. S-Pankin mukaan uusi päivitys julkaistaan S-mobiilissa tänään 14. helmikuuta, ja se on kaikkien Android-käyttäjien käytettävissä noin viikon kuluessa.

Google Paylla voi maksaa kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa, kun maksutavaksi voi valita lähimaksun tai Google Payn. Helpoiten S-Etukortti Visan lisääminen Google Payhin onnistuu S-mobiilin Pankki-osiossa kortin tiedoissa. Kortin voi halutessaan lisätä myös Google Wallet -sovelluksen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Mobiilimaksamisen suosio on vahvassa kasvussa ja asiakkaamme ovat toivoneet mahdollisuutta käyttää S-Etukortti Visaa Google Pay -maksusovelluksessa. Finanssiala ry:n mukaan mobiilimaksaminen on ohittanut jo käteisen maksutapana”, kertoo korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista.

Finanssiala ry:n Maksutavat 2022 -tutkimukseen vastanneista seitsemällä prosentilla mobiilisovellus on tavallisin tapa maksaa päivittäistavaraostokset. Käteistä maksutapana suosii kuusi prosenttia vastaajista. Vuoden 2021 vastaavassa tutkimuksessa mobiilimaksu oli tavallisin maksutapa vain prosentilla vastanneista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Google Pay on helppo, nopea ja turvallinen tapa maksaa ostokset, sillä sen avulla voi käyttää kätevää lähimaksua samoin kuin korttiostoissa. Korttitietoja ei jaeta Googlelle eikä myöskään kauppiaalle maksutapahtuman yhteydessä”, Lundell sanoo.

Google Paylla maksamisessa puhelin tarvitsee vain viedä maksupäätteen viereen ostotapahtuman aikana. Jos ostokset maksavat yli 50 euroa, täytyy ne hyväksyä avaamalla puhelimen lukitus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

S-mobiilin tänään julkaistussa versiossa 2.20.0 on mukana uutena ominaisuutena myös digitaalinen S-Etukortti, joka mahdollistaa Bonuksen keräämisen ilman fyysistä korttia S-ryhmän kaupoista ja ABC Ravintoloista. Digitaalisella S-Etukortilla saa kaikki samat asiakasomistajan edut kuin S-Etukortilla, lukuun ottamatta maksutapaetua.

Sekä Google Payn että digitaalisen S-Etukortin käyttöön tarvitaan puhelin tai jokin muu mobiililaite, jossa on Android-käyttöjärjestelmä, Googlen palvelut ja tuki NFC-tiedonsiirroille. NFC-tiedonsiirron tulee olla päällä, jotta lähiluku maksupäätteellä onnistuu.

Lähde: S-Pankin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen