HonorYleinen

Honor Magic6 ja Magic6 Pro esillä kaikissa väreissä virallisissa tuotekuvissa – Julkaisu luvassa jo ensi viikolla

Honor tulee julkistamaan ensi viikolla uudet Magic6-sarjan älypuhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa. Tulossa on ainakin kolme uutuutta, jotka ovat lippulaivatason Magic6 ja Magic6 Pro, mutta raportit kertovat myös Magic6 RSR -puhelimesta. Kyseessä on Porsche Design -yhteistyön tulos.

Honor on julkistanut nyt viralliset tuotekuvat Magic6- ja Magic6 Pro -puhelimista kaikissa väriversioissa. Kuvissa nähdään molemmista viisi väriversiota jotka ovat valkoinen, vihreä, violetti, musta sekä vaaleanvihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat vahvistavat Magic6 Prossa olevan 100-kertainen zoomaus, joka tarkoittaisi mahdollisesti 5-10-kertaista optista zoomausta. Lisäksi Magic6 -perusmallissa olisi 50-kertainen zoomaus, joten yhtä hyvää periskooppikameraa ei ole tulossa. Muotoilullisesti puhelimet ovat melko samanlaiset.

Magic6 Pron etuosassa on leveämpi lovitoteutus, jossa on mahdollisesti kaksi etukameraa tai teknologiaa 3D-kasvojentunnistusta varten. Magic6:n etuosassa on ainoastaan pieni reikä yhtä etukameraa carten. Molempiin puhelimiin on huhujen mukaan tulossa uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri sekä muita huipputason tekniikoita. Magic6-puhelimissa myös generatiivinen tekoäly on avainroolissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor esittelee uutuuksia kotimarkkinoillaan Kiinassa 10.-11. tammikuuta. Magic6-puhelimien ohella luvassa on MagicOS 8.0 -ohjelmisto, joka perustunee Googlen tuoreimpaan Android 14 -versioon.

Lähde: Honor (kiinaksi) 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor