HonorSponsoroitu

HONOR Magic6 -sarjan puhelimet tuovat uskomattoman kestävyyden ja ihmiskeskeiset innovaatiot kaikkien saataville

Honor Magic6 -sarja

Honor Magic6 -sarja tarjoaa kaikille jotakin, sillä Magic6 Pro on suunnattu markkinoiden kärkitekniikoita etsiville ja Magic6 Lite tuo vastaavia ominaisuuksia lompakkoystävällisemmässä muodossa. Molemmat puhelimet perustuvat samaan periaatteeseen, tarjoten käyttäjäystävällisiä innovaatioita ja kestävyyttä.

Magic6 Pron suositushinta Suomessa on 1299 euroa ja se tuo mukanaan ylistystä keränneen kamerajärjestelmän, uudenlaisen akkuteknologian sekä huipputason teknisiä ominaisuuksia niin suorituskyvyn kuin näytön osaltakin. Magic6 Liten suositushinta on 399 euroa, jolla saa itselleen puhelimen, jossa on kestävä ja laadukas näyttö, tehokas järjestelmäpiiri sekä 108 megapikselin kolmoiskamera.

Honor Magic6 Pron voi käydä ostamassa tämän linkin takaa ja Honor Magic6 Liten voi käydä ostamassa tämän linkin takaa.

Superkestävät näytöt ja IP-luokitus luovat turvallisuutta

Honor Magic6 Pro

Honor on rakentanut Magic6-sarjan kestävyys edellä, sillä jokainen puhelin on suunniteltu käyttöä ja käyttäjää varten. Näyttölasin kanssa Honor on parantanut kestävyyttä tuomalla uusia innovaatioita, jotka vievät pudotuskestävyyden uudelle tasolle. Magic6 Pron valmistuksessa on käytetty premium-materiaaleja, kuten laadukasta alumiinia sekä lasia. Myös näyttävä vihreänvärinen vegaaninahkainen takapinta tuo mukanaan erinomaisen pidon.

Magic6 Prossa on uusi HONOR NanoCrystal Shield -lasipinta, joka on alansa ensimmäinen useamman skenaarion pudotuskestävyyden osalta SGS-sertifioitu ratkaisu. Uudenlainen lasi on jopa 10 kertaa pudotuskestävämpi kuin normaali lasi, ja SGS on myöntänyt sille viiden tähden sertifikaatin.

Aikaisempaa parempi pudotuskestävyys on saavutettu kehittyneillä materiaaleilla, ja lasissa onkin 50 prosentin parannus nanokristallien tiheydessä. Puhelimen käyttäjät voivat olla huoletta tietäessään, että laitteessa on näyttö, joka pystyy käsittelemään arkiset vahingot. Olipa kyseessä sitten puhelimen liukuminen käsistä tai odottamaton tippuminen, niin HONOR NanoCrystal Shield tarjoaa vertaansa vailla olevaa suojaa.

Kestävyyttä parantaa myös IP68-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys, joka mahdollistaa puhelimen käytön ankarissa olosuhteissa. Honor Magic6 Pro on siis luotettava kumppani esimerkiksi ulkoseikkailuihin, sillä sadetta tai pölyä ei tarvitse pelätä. Puhelin on suunniteltu poikkeuksellinen kestävyys edellä, joten Magic6 Pro pysyy mukana arjen haasteissa.

Honor Magic6 Lite

Vastaavasti Honor Magic6 Lite tuo mukanaan HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop -näytön, joka tarjoaa 360 asteisen suojauksen. Uudistetussa näytössä on alan johtava pudotuskestävyys, josta osoituksena on SGS:n antama viiden tähden sertifikaatti.

HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop -näyttö hyödyntää edistynyttä pehmennysteknologiaa, käyttäen vastikään kehitettyjä materiaaleja, jotka kasvattavat iskunvaimennuskapasiteettia jopa 1,2 kertaa. Tämä varmistaa, äärimmäisen kestävyyden jopa 1,5 metrin korkeudesta tapahtuvissa pudotuksissa kaikista kulmista. Honor Magic6 Liten tippuessa tai kolahtaessa näyttö pysyy ehjänä suuremmalla todennäköisyydellä kuin monissa muissa puhelimissa.

IP-luokitus löytyy myös Magic6 Lite -puhelimesta, sillä IP53 takaa laitteelle pöly- ja roiskevesikestävyyden. Tämä tarkoittaa, että puhelinta voi huoletta käyttää kevyessä sateessa ilman pelkoa vahingoista. Lisäksi puhelin on suojattu pölyltä, joka pidentää laitteen käyttöikää. Honor onkin suunnitellut myös Lite-version kestävyys edellä.

Magic6 Lite on myös ulkonäöltään hienostunut ja valmistettu laadukkaista materiaaleista. Mattaviimeistely tarjoaa miellyttävän otteen ja lisää kestävyyttä. Puhelin on alle 8 millimetriä paksu ja painaa 185 grammaa, joten se kulkee mukana helposti.

Ihmiskeskeiset teknologiat hinnasta riippumatta

Honor Magic6 Pro

Honor on laittanut Magic6-sarjan puhelimissa ihmiskeskeiset innovaatiot etusijalle, ja nyt niin Magic6 Pro kuin Magic6 Lite tarjoavat monipuoliset silmäystävälliset teknologiat. Teknisesti molempien puhelimien näytöt ovat oman kategoriansa huippua, mutta Honorin teknologiat vähentävät näytön aiheuttamaa silmien rasitusta.

Magic6 Prossa on markkinoiden johtava PWM-himmennysteknologia, joka toimii 4320 hertsin taajuudella. Alhaisimmilla kirkkaustasoilla tapahtuva korkeampitaajuuksinen näytönvilkunta poistaa riskejä, jotka liittyvät näytön katseluun. Magic6 Pron näyttö ylittää ihmissilmän havaitsemiskyvyn, joten näyttö ei rasita silmiä esimerkiksi pimeässä videoita katsottaessa.

Teknologia on myös saanut sekä TÜV Rheinland Circadian Friendly -sertifikaatin, TÜV Rheinland Full Care Display -sertifikaatin että Flickerfree-sertifikaatin, jotka validoivat laitteen ihanteelliseksi kumppaniksi kaikille, jotka käyttävät puhelimia pitkiä aikoja päivässä.

Lisäksi Magic6 Prossa on räätälöitävä sirkadiaaninen yönäyttö, joka ymmärtää yksilölliset käyttäjätottumukset. Ominaisuuden ollessa käytössä Honor Magic6 Pron näyttö muuntuu dynaamisesti rauhoittavaan keltaiseen sävyyn, joka on räätälöity jokaisen käyttäjän omaan unisykliin, edistäen rauhallisempaa ja virkistävämpää unikokemusta.

Lisäksi Honor Magic6 Pro sisältää Natural Tone Display -ominaisuuden, joka mukauttaa näytön dynaamisesti heijastamaan luonnollisia värejä ympäröivän valon perusteella. Älykkäästi mukauttamalla näyttöä laite tarjoaa optimaalisen visuaalisen kokemuksen, vähentäen silmien väsymistä ja parantaen katselumukavuutta.

Honor Magic6 Pron näyttö on teknisesti myös huipputasoa. 6,8 tuuman kokoinen 8T LTPO OLED -paneeli tarjoilee korkean 2800 x 1280 pikselin tarkkuuden, korkean 5000 nitin HDR-kirkkauden sekä tuen dynaamiselle 120 hertsin virkistystaajuudelle. Näyttö voi saavuttaa jopa 1 hertsin virkistystaajuuden 2 nitin kirkkaudella säästäen huomattavasti virtaa.

Honor Magic6 Lite

Honor on tuonut samaan aikaan edullisempaan hintapisteeseen ihmiskeskeisiä näyttöinnovaatioitaan. Honor Magic6 Lite pitää sisällään monia Magic6 Prosta tuttuja teknologioita, joiden keskiössä on 1920 hertsin PWM-himmennys. Tämän ansiosta näyttö vähentää välkkymistä heikossa valaistuksessa samalla vähentäen silmiin kohdistuvaa rasitusta. Näyttö tukee myös laitteistotason vähäistä sinistä valoa, dynaamista himmennystä ja sirkadiaanista yötilaa.

Yleisen tekniikan osalta Magic6 Liten näyttö on myös huipputasoa. Näytön tekniikassa ei ole säästelty, sillä kyseessä on hintaluokkansa yksi ainoista kaartuvista AMOLED-näytöistä. Näyttö on 6,78 tuuman kokoinen ja sen tarkkuus yltää miellyttävään 1.5K-tasoon, joka takaa 429 pikseliä tuumaa kohden.

Lisäksi korkea 120 hertsin virkistystaajuus tekee siitä erityisen sulavan, mikä parantaa merkittävästi pelikokemusta ja yleistä suorituskykyä. Honor Magic6 Liten näyttö tukee yli 1,07 miljardia väriä sekä 100 prosentin DCI-P3-väriavaruutta, mikä takaa upean ja tarkan väritoiston.

Honor Magic6 Pro

Honor pitää huolen, että Magic6-sarjan puhelimet toimivat myös käytössä ilman mitään hidasteluja. Molemmat puhelimet tarjoavat Qualcommin luokkansa parhaimmat Snapdragon-järjestelmäpiirit, joista ei suorituskyky lopu kesken.

Huipputason Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri toimii Magic6 Pron ytimessä, ja se tuo mukanaan erinomaisen suorituskyvyn rinnalla myös avaimet generatiiviseen tekoälyyn. Uusittu järjestelmäpiiri takaa merkittävän 30 prosentin parannuksen CPU-suorituskyvyssä ja huomattavan 25 prosentin kasvun GPU-suorituskyvyssä. Qualcomm AI Engine tekee mahdolliseksi HONOR Magic6 Pron tekoälyominaisuudet. Lisäksi järjestelmäpiiri mahdollistaa poikkeuksellisen pelikokemuksen säilyttäen samalla erinomaisen virranhallinnan.

Honor Magic6 Liten sisuksissa hyrrää Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiirillä. Uusittu järjestelmäpiiri tarjoaa 35 prosenttia paremman GPU-suorituskyvyn sekä 40 prosenttia paremman CPU-tehokkuuden verrattuna edeltäjään. Lisäksi puhelimessa on miellyttävän suuri 8 gigatavun RAM-muisti pitämässä huolen sujuvasta käyttökokemuksesta. 256 gigatavun sisäiseen tallennustilaa mahtuu myös paljon kuvia, videoita, tiedostoja, sovelluksia sekä musiikkia.

Molemmissa puhelimissa Honorin käyttöliittymä MagicOS tarjoaa mahdollisuuden vähentää monen toiminnon klikkailuntarvetta. Magic6 Litellä käyttäjä voi esimerkiksi kuvagalleriassa kopioida tekstiä kuvasta ja tehdä verkkohakuja; Magic6 Pro vie tämän askeleen pidemmälle hyödyntäen tekoälyavusteista Magic Portalia.

Magic Portal on Honorin viimeisimmän käyttöliittymäversion upouusi käyttäjävuorovaikutusominaisuus, joka on suunniteltu parantamaan käyttäjien toiminnan tehokkuutta ja kokemusta, jolla helpotetaan tiedonsiirtoa eri sovellusten välillä nopeasti. Tekoälyalgoritmeja hyödyntäen se tunnistaa automaattisesti käyttäjän aikomuksen ja antaa täsmällisiä suosituksia seuraavia vaiheita varten, jolloin käyttäjät voivat saavuttaa tavoitteensa yhdellä askeleella, vähentää tarpeettomia toimia ja parantaa työn ja käytön tehokkuutta.

Toimintoa voi hyödyntää vaikkapa pitkällä painalluksella otetun kuvan, osoitteen tai yhteystiedon päällä ja raahaamalla valittu sisältö näytön jompaankumpaan laitaan. Tilanteeseen sopivia sovelluksia ilmaantuu tarjolle (esimerkiksi osoite: karttapalvelu ja sana/kuvahaku: verkkoselainsovellus.) Tällä toiminnolla myös esimerkiksi kuvan voi jakaa suoraan helposti ja nopeasti eri sosiaalisen median kanaviin tai pikaviestimiin ilman aiemmin monta askelta edellyttänyttä näppäilyä.

Magic6-sarja vie myös akkuinnovaatioita eteenpäin, sillä Magic6 Prossa on kookas 5600 milliampeeritunnin pii-hiiliakku. Uudenlaisen teknologian avulla akku tarjoaa suuremman kapasiteetin pienemmässä tilassa, joka mahdollistaa laitteelle pidemmän käyttöajan. Akkua voidaan ladata tehokkaalla 80 watin HONOR SuperCharge -pikalatauksella langallisesti ja 66 watin HONOR SuperCharge -latauksella langattomasti. Suuri akku latautuu tyhjästä täyteen vain 40 minuutissa. Myös akun pakkasenkesto on huippuluokkaa; käyttöaikaa kylmissä tilanteissa on enemmän ja varmemmin.

Honor Magic6 Litessä on myös suuri 5300 milliampeeritunnin akku. Puhelimella voi esimerkiksi toistaa 17 tuntia putkeen videoita netin välityksellä tai pelata 11 tuntia nettipelejä. Puhelinta voidaan ladata tehokkaalla 35 watin HONOR SuperCharge -pikalatauksella, jonka avulla virtaa saadaan jälleen tunneiksi vain muutamassa kymmenessä minuutissa.

HONOR tarjoaa taianomaisia kuvauskokemuksia

Kameroiden osalta Honor tuo taianomaiset kokemukset erityisesti huipputason Magic6 Prohon, mutta myös Magic6 Liten ostajat pääsevät kokemaan erittäin tarkan 108 megapikselin sensorin.

Magic6 Prossa on markkinoiden ylivoimaisesti paras kamera, jonka on vahvistanut arvostettu kameratestaaja DXOMark. Uutuuspuhelimessa esitellään seuraavan sukupolven Falcon-kamerajärjestelmä, joka koostuu kolmesta laadukkaasta sensorista. Tarjolla on 50 megapikselin H9000-pääkamerasensori, joka on kooltaan 1/1.3 tuumaa ja tarjoaa innovatiivisen vaihtuvan aukon paremman syvyysterävyyden ja valontaltioimisen mahdollistamiseksi.

180 megapikselin periskooppikamera takaa vastaavasti huippuluokan suorituskyvyn joka tilanteessa. Periskooppikameran avulla käyttäjät voivat tallentaa upeita kuvia poikkeuksellisella terävyydellä ja yksityiskohdilla. Honor Magic6 Pron periskooppikamera parantaa myös heikon valaistuksen suorituskykyä yhdistämällä 16 pikseliä yhdeksi suuremmaksi pikseliksi, mikä mahdollistaa kirkkaiden ja eloisien kuvien ottamisen vaikeissakin valaistusolosuhteissa. Lisäksi 50 megapikselin ultralaajakulmakamera tarjoaa mahdollisuuden tallentaa laajoja näkymiä erittäin korkealla tarkkuudella.

Magic6 Liten näyttävä kolmoiskamera koostuu 108 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 2 megapikselin makrokamerasta. 108 megapikselin pääkamera sisältää suuren 1/1,67 tuuman sensorin ja laajan f/1,75 aukon, mahdollistaen taltioida enemmän valoa ja kuvien ottamisen huipputason selkeydellä. Kamerassa on myös 3-kertainen häviötön zoomaus, joten sillä päästään hyvin lähelle kohdetta karsimatta yhtään laadusta.

Honor Magic6 Lite sisältää paitsi pääkameran myös 5 megapikselin ultralaajakulmakameran, jonka 110 asteen näkökenttä sopii täydellisesti laajojen maisemakuvien ja ryhmäkuvien tallentamiseen. Lisäksi puhelimessa on 2 megapikselin makrokamera, jonka 4 senttimetrin minimitarkennusetäisyydellä käyttäjät voivat ottaa selkeitä ja yksityiskohtaisia lähikuvia.

Tutustu HONOR Magic6 -sarjaan tarkemmin alapuolella olevien linkkien takaa.

HONOR Magic6 Pro
HONOR Magic6 Lite

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor