HonorSponsoroitu

HONOR MagicOS 8.0 ymmärtää käyttäjänsä aikomuksia ja tarjoaa vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen tekoälyn avulla

Honor Magic OS 8

MagicOS 8.0 -ohjelmisto on uusin ja innovatiivisin ohjelmisto Honor-laitteille tuoden mukanaan merkittäviä parannuksia älykkääseen yhteydenpitoon, suorituskykyyn, yksityisyyteen sekä visuaaliseen kokemukseen. Se on suunniteltu hyödyntämään monipuolisesti Honorin edistyneitä tekoälyratkaisuja, kuten MagicLM-tekoälymallia.

MagicLM-tekoälymallin avulla uudella ohjelmistolla varustellut laitteet pystyvät ymmärtämään käyttäjän aikomuksia tarjoten entistä käyttäjäystävällisemmän kokemuksen. MagicOS 8.0 -ohjelmiston monipuolisuus ilmentyy Honorin uusimmassa huipputason älypuhelimissa, kuten Porsche Design Honor Magic6 RSR -mallissa.

Tutustu MagicOS 8.0 -ohjelmistoon tarkemmin tästä!

MagicOS 8.0 ymmärtää käyttäjäänsä

Honor on toteuttanut MagicOS 8.0 -käyttöliittymästä nykyaikaisen, ja se pystyy tekoälyn avustuksella ymmärtämään käyttäjän aikomuksia ja samalla se tarjoaa entistä ihmiskeskeisemmän käyttökokemuksen.

MagicLM on Honorin itse kehittämä laitepohjainen tekoälymalli, jossa on yhteensä seitsemän miljardia parametria. Se on optimoitu yhdessä Qualcommin kanssa toimimaani sujuvasti ja tehokkaasti Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriin perustuvissa laitteissa tarjoten henkilökohtaisemman, intuitiivisemman ja turvallisemman kokemuksen. Honor hyödyntää monikerroksista tekoälyratkaisua, joka yhdistää niin laitteella tapahtuvan tekoälyn kuin myös avoimessa yhteistyössä toteutetun pilvipohjaisen tekoälyn.

Uusi MagicOS 8.0 on alansa ensimmäinen aikomuspohjainen käyttöliittymä, joka parantaa entisestään ihmisen ja laitteen välistä vuorovaikutusta. Sen sijaan, että käyttöliittymä toimisi pyynnöstä, MagicOS 8.0 tarjoaa palveluja käyttäjän aikomusten mukaan. MagicLive-tekoälyn avulla aikomuspohjainen käyttöliittymä tulkitsee kieltä, kuvia, eleitä ja silmänliikkeitä ymmärtääkseen käyttäjän aikomuksia ja tarjotakseen palveluja ennakoivasti.

MagicLM:n avulla käyttäjät voivat hyödyntää alustatason tekoälyä, joka ei ainoastaan ymmärrä luonnollista kieltä, vaan voi myös tulkita ja analysoida erilaisia vuorovaikutustapoja, kuten tekstiä ja puhetta. Tietojen käsittely tapahtuu laitteessa, mikä takaa henkilökohtaisemman ja tietoturvallisemman kokemuksen.

Lisäksi tarjotakseen erinomaista yksityisyyttä, laitepohjaiset tekoälymallit voivat toimia välittäjinä käyttäjän ja pilvipohjaisten tekoälymallien välillä, etsien verkosta tietoa ja suojaten samalla henkilökohtaisia tietoja.

MagicOS 8.0 yhdistää siis Honorin ihmiskeskeisen lähestymistavan, sillä innovatiivinen tekoälyllä viritetty kokemus yksinkertaistaa monimutkaisia käyttäjätoimintoja ja tekee käyttökokemusta käyttäjäystävällisemmän.

Honor Magic Portal vähentää vaiheita esimerkiksi kuvan jakamisessa.

Magic Portal: Yksi merkittävin tekoälypohjainen ominaisuus MagicOS 8.0 -ohjelmistossa on Magic Portal, joka on aikomukseen perustuvan pikavalintatoiminto. Se mahdollistaa saumattoman palvelujen vaihdon sovellusten ja laitteiden välillä yksinkertaisella pyyhkäisyllä.

Jo julkaisun aikaan Magic Portal tukee yli 100 suosittua sovellusta eri kategorioissa, kattaen seitsemän yleistä, jotka ovat matkustus, tuottavuus, sosiaalinen media, haku, viihde, ostokset ja ruoka.

Tekoälyalgoritmeja hyödyntäen Magic Portal tunnistaa automaattisesti käyttäjän aikomuksen ja antaa täsmällisiä suosituksia seuraavia vaiheita varten, jolloin vähennetään tarpeettomia toimia ja parannetaan tehokkuutta.

Toimintoa voi hyödyntää esimerkiksi painamalla juuri taltioitua kuvaa, osoitetta tai yhteystietoa ja raahata valitun sisällön näytön jompaankumpaan laitaan. Tilanteeseen sopivia sovelluksia ilmaantuu tarjolle, joihin sisältö saadaan heti siirrettyä oikeaan sovellukseen. Tällä toiminnolla myös esimerkiksi kuvan voi jakaa helposti ja nopeasti eri sosiaalisen median kanaviin tai pikaviestimiin.

Magic Capsule tuo toimintoja helpommin saataville.

Magic Capsule: Intuitiivisempi käyttökokemus on mahdollista uuden Magic Capsule -toiminnon avulla. Kyseessä on näytön yläreunaan ilmestyvä pikavalikko, joka antaa myös reaaliaikaista tietoa erilaisista sovelluksista. Magic Capsule laajenee tarjoamaan myös lisätietoja ja sovellukseen liittyviä pikavalintoja, joka mahdollistaa pääsyn välittömästi olennaisiin resursseihin ja poistaen tarpeen navigoida useiden sovellusten läpi.

Magic Ring: Haluatko olla loputtomasti yhteydessä muiden laitteidesi kanssa? Magic Ring ratkaisee ongelman useiden laitteiden välillä toimiessa. Magic Ring on niin sanottu järjestelmien välinen kokemus, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen useiden eri laitteiden välillä. Se mahdollistaa esimerkiksi tietojen siirtämisen suoraan puhelimen näytöltä Honor-tabletille tai tietokoneelle.

Magic Ring on saanut MagicOS 8.0:n myötä merkittäviä parannuksia. Se on nyt 25 prosenttia energiatehokkaampi ja jopa 500 prosenttia nopeampi. Se tukee myös jopa kahdeksaa toimintoa mahdollistaen puheluiden, ilmoitusten, näppäimistön ja hiiren, tiedostojen, sovellusikkunoiden ja valokuvien saumattoman siirtämisen laitteiden välillä.

Rinnakkaistilaan voi piilottaa esimerkiksi työsovellukset.

Rinnakkaistila: Honor puhelimet saavat nyt aikaisempaa paremman yksityisyyden ja yksi osoitus on rinnakkaistila. Käyttäjät saavat yhteen puhelimeen kaksi eri maailmaa, jotka toimivat täysin itsenäisesti toisistaan eristettyinä. Rinnakkaistilaan voidaan lisätä erillinen Google-tili, ladata eri sovellukset ja tiedostot kuin päänäkymään, joten ne eivät ole yhtä selkeästi muiden käyttäjien nähtävillä.

Rinnakkaistila saadaan yksinkertaisesti auki levittämällä kahta sormea erilleen aloitusnäytössä. Rinnakkaistila on aina koodin tai biometrisen tunnistuksen takana, joten sinne ei helposti ulkopuoliset pääse. Ominaisuus on kätevä, jos haluaa erottaa työasiat vapaa-ajasta tai haluaa piilottaa muita arkaluonteisia asioita.

Persoonallisempi kokemus: MagicOS 8.0 tuo mukanaan täysin uudistun lukitusnäytön, jotka voi personoida aikaisempaa paremmin henkilökohtaiseksi. Käyttäjät voivat vaihtaa lukitusnäytön kuvia, kellonasettelua sekä paljon muuta. MagicOS 8.0 on varusteltu uudenlaisella valmiustilalla, joka tulee esille laitteen ollessa käyttämättömänä. Kun laite asetetaan esimerkiksi telakalle vaakatasossa, niin valmiustilaan saadaan halutut tiedot esille, joita ovat esimerkiksi kellonaika, sää tai valitut omat kuvat.

Uusi ohjelmisto on saanut myös paljon muita parannuksia, kuten älykkäät kansiot aloitusnäytöllä, jotka tuovat sovelluksien pikatoiminnot heti saataville. Honor on tuonut mukaan lisäksi sulavat efektit, jotka tarjoavat inhimillisemmän kokemuksen.

Honor tuo MagicOS 8.0 -käyttöliittymän saataville useille laitteille lähiaikoina, ja se on saatavilla uutuuspuhelimissa jo heti, alkaen Magic6 Prosta. MagicOS 8.0 on saatavilla jo Magic V2 -puhelimelle, mutta pian se on tarjolla myös Magic5 Pro- ja Honor 90 -laitteille. Päivityksen tuominen vanhemmille malleille mahdollistaa tekoälyn mullistavien toimintojen kokemuksen useimmille käyttäjille.

PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Honor ja Porsche Design ovat tehneet yhteistyötä luodakseen Porsche Design Honor Magic6 RSR -puhelimen. Laite yhdistää huipputeknologian rohkeaan, moottoriurheilusta inspiroituun ulkonäköön. Muotoilu on tyypillinen Porsche Designille, ja se on puhdaslinjainen sekä symmetrinen parantaen tyyliä ja käyttökokemusta.

Magic6 RSR erottuu joukosta näyttävällä kameratoteutuksella, jota ympäröi kestävästä titaanista valmistettu Porschen ikoninen kuusikulmainen tyyli. Puhelin pitää sisällään uuden räätälöidyn Super Dynamic Honor Falcon H9800 -kamerasensorin, joka pystyy saavuttamaan jopa 15EV:n dynaamisen alueen mahdollistaen erittäin tarkkojen ja terävien videoiden sekä valokuvien tallentamisen suurella kontrastilla myös haastavissa valaistusolosuhteissa.

Uusittu sensori pystyy myös tunnistamana ja tarkentamaan nopeasti liikkuviin kohteisiin. Honor Magic6 RSR sisältää LiDAR Matrix Autofocus System -järjestelmän, joka mullistaa kuvauksen älypuhelimella 1200 pisteen LiDAR-matriisin ja 60 FPS:n automaattisen seurannan avulla. Puhelimella pystyy taltioimaan toimintakuvia aikaisempaa nopeammin, joka mahdollistaa jokaisen yksityiskohdan pysymisen terävänä.

Magic6 RSR on varusteltu lisäksi kaksikerroksisilla OLED Tandem -näyttöpaneelilla, joka mahdollistaa kategorian parhaimman HDR-kirkkauden, joka yltää nyt 5000 nitiin. Se takaa erinomaisen luettavuuden, käytettävyyden ja värikylläisyyden myös aurinkoisissa tilanteissa. Lisäksi näytön käyttöikä on kasvanut jopa 600 prosentilla verrattuna tavallisiin OLED-näyttöihin.

Honor on tuonut kehittyneet innovaationsa myös muilta osin Magic6 RSR -puhelimeen. Tarjolla on erittäin suuri 5600 milliampeeritunnin pii-hiili-akku, joka varmistaa erinomaisen käyttöajan sekä luotettavuuden, jopa pakkasessa. Kuten Porschen autot, niin myös Magic6 RSR on suunniteltu kestämään erilaisissa olosuhteissa.

Porsche Design Honor Magic6 RSR

Suorituskyky on myös Porschen sekä Honorin toiminnan ytimessä. Porsche Design Honor Magic6 RSR on varusteltu markkinoiden nopeimmalla Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirillä, joka mahdollistaa poikkeuksellisien tekoälytoimintojen tarjoamisen. MagicOS 8.0 -ohjelmiston mukanaan tuomien kattavien tekoälytoimintojen ohella Porsche Design Honor Magic6 RSR on varusteltu myös ainutlaatuisella käyttöliittymällä, jossa on urheiluauton muotoiluelementtejä.

Magic6 RSR on suunniteltu lisäksi kestämään. Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield laitteen etuosassa takaa poikkeuksellisen kovuuden ja naarmunkestävyyden. Takaosan Honor NanoCrystal Shield parantaa iskunvaimennuskykyä jopa kymmenkertaisesti kestämään vahingossa tapahtuvat pudotukset. Magic6 RSR on myös IP68-luokiteltu, joka takaa mielenrauhan täydellisellä veden- ja pölynkestävyydellä.

Tutustu Porsche Design Honor Magic6 RSR -puhelimeen tarkemmin täältä! Puhelimen voi käydä ostamassa Posrchen verkkokaupasta tämän linkin takaa.

Porsche Design Honor Magic6 RSR

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor