Yleinen

Fonecta Caller julkaisi ominaisuuden, jota on toivottu pitkään – iPhone-käyttäjätkin voivat tunnistaa soittajan puhelun saapuessa

Kuva: Fonecta Caller

Fonecta Caller on julkistanut iOS-käyttäjilleen täyden soittajan tunnistuksen, jonka avulla voi tunnistaa soittajan jo puhelun saapuessa. Fonecta Caller -sovellusta käyttää kuukausittain yli 600 000 käyttäjää.

Fonecta Caller on yli kymmenen vuotta vanha yhteystietopalvelu, jonka tietokannasta voi hakea suomalaisia yhteystietoja. Nyt Fonecta Caller -sovelluksessa julkaistiin täysi soittajan tunnistus, minkä myötä sovelluksen iOS-käyttäjät voivat tunnistaa saapuvan puhelun tiedot välittömästi. Täysi soittajan tunnistus on käytössä Caller Pro -tilaajilla iPhonen Sirin avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tätä on toivottu jo vuosia. Olemme erittäin iloisia voidessamme nyt palvella sekä Android- että iOS-käyttäjiämme yhtä hyvin. Soittajan tunnistaminen on asiakkaillemme tärkeää, sillä monet välttävät tuntemattomiin puheluihin vastaamista.  Nyt kaikki voivat tiedon perusteella päättää, keiden puheluihin vastaavat”, kertoo Fonecta Callerin Business Lead Toni Wistbacka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Fonecta Callerin automaattinen soittajan tunnistus on toiminut aiemmin ainoastaan Android-puhelimilla. Syynä on ollut iPhonen käyttöjärjestelmän rajoitukset, jotka estävät kolmannen osapuolen kehittämää sovellusta näkemästä tietoja saapuvasta puhelusta.

Soittajan tunnistus on aina ollut Android-puhelimen käyttäjillä Fonecta Callerin käytetyin ominaisuus. Soittajan tunnistusta hyödyntää yli 80 prosenttia Fonecta Callerin Android-käyttäjistä.

Lähde: Fonecta Caller

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen