SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili täytti yhdeksän vuotta – Näin sivuston sisältö laajenee

SuomiMobiili on nyt yhdeksän vuotta vanha sivusto, ja kovaa vauhtia ollaan menossa kohti ensimmäistä kymmentä. SuomiMobiili avattiin mobiiliaiheista kiinnostuneelle yleisölle 17. kesäkuuta 2015, ja tällä hetkellä kyseessä on Suomen toiseksi suurin mobiiliaiheinen uutissivusto.

Tasan vuosi sitten oltiin tilanteessa, jossa SuomiMobiili toiminta oli tappiollista ja jopa sivuston sulkeminen oli suunnitelmissa. Vuosi 2023 päättyi kovasta yrittämisestä huolimatta lopulta tappiolliseksi, mutta tilanne parani loppuvuotta kohden. Tällä hetkellä tilanne on huomattavasti parempi, ja nyt on aika myös kokeilla sisällöllisesti jotain täysin uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeiset 9 vuotta SuomiMobiilissa on panostettu vahvasti tekstimuotoiseen sisältöön, mutta jatkossa tuomme myös videot osaksi kokonaisuutta. Projektin tavoitteena on tuoda sosiaalisessa mediassa lyhytvideoilla lisäarvoa SuomiMobiilin tekstisisältöön ja tavoittaa uudenlaista kohderyhmää.

Tämä tarkoittaa, että SuomiMobiili tulee olemaan videomuodossa esillä paremmin TikTokissa ja Instagramissa. SuomiMobiilin kanavalla tulemme julkaisemaan tekniikka-aiheista sisältöä, kuten esimerkiksi esittelyjä uusista tuotteista, ajatuksia ajankohtaisista teemoista sekä paljon muuta – pitäen mobiiliteknologian aina avainroolissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mutta ei tässä vielä kaikki. Lisäksi laajempaa, ”behind the scenes” -tyyppistä sisältöä tullaan julkaisemaan myös meikäläisen omilla TikTok- ja Instagram-tileillä. Eli jos kiinnostaa nähdä hieman laajemmin asioita SuomiMobiilin taustalla sekä muista aiheista, niin silloin kannattaa myös kyseisiä tilejä seurata.

Jos kiinnostaa seurata, miten tämä uusi projekti lähtee käyntiin ja tukea hommaa, niin alapuolella on linkit kanaviin. Ei muuta kuin laittamaan tilit seurantaan!

TikTok:
suomimobiili. https://www.tiktok.com/@suomimobiili
eero. https://www.tiktok.com/@eero.mov
Instagram:
suomimobiili. https://www.instagram.com/suomimobiili
eero. https://www.instagram.com/eero.mov

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiili tulee myös edelleen olemaan läsnä muissakin sosiaalisen median kanavissa, joissa jaetaan muun muassa sivuston uutiset heti julkaisun jälkeen. Eli mobiilimaailmasta pysyy hyvin perillä myös seuraamalla SuomiMobiilia Facebookissa, Threadsissa, X:ssä sekä LinkedInissä.

Kiitos kaikille lukijoille, yhteistyökumppaneille ja sivuston kanssa avustaneille, jotka ovat mahdollistaneet SuomiMobiilin yhdeksän vuoden mittaisen toiminnan.

/////////

Eero Salminen
SuomiMobiilin päätoimittaja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili