HonorYleinen

Honor MagicWatch 2 julkaistiin – Jopa 14 päivän akunkesto

Honor on julkaissut Kiinassa yhdessä Honor V30 -malliston älypuhelimien kanssa uuden sukupolven älykellonsa, joka kantaa nimeä Honor MagicWatch 2. Kyseessä on hyvin pitkälti sama laite kuin Huawein brändin alaisuudessa jo myynnissä oleva Watch GT 2, sillä ominaisuudet ja muotoilu ovat varsin vastaavanlaiset.

Honor MagicWatch 2 julkaistiin kahdessa kokovariantissa, jotka ovat 46 mm ja 42 mm, joista suuremmassa on 1,4 tuuman näyttö ja pienemmässä vastaavasti 1,2 tuuman näyttö. Molemmissa malleissa on pyöreä AMOLED-näyttöpaneeli, 326 pikselin tiheydellä (454 x 454 pikseliä ja 390 x 390 pikseliä). Honor hyödyntää kellossa Huawein kehittämää Kirin A1 -järjestelmäpiiriä. Sisäistä tallennustilaa on mukavat 4 gigatavua ja kehittyneen Bluetooth-yhteyden ansiosta kellolla voidaan vastata puheluihin 150 metrin etäisyydellä puhelimesta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Honor MagicWatch 2 on varusteltu kaiuttimella ja mikrofonilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestoksi Honor lupaa suuremmalle versiolle 14 päivää ja pienemmälle versiolle vastaavasti 7 päivää. Akunkesto perustuu keskiarvoon, jos käyttäjä hyödyntää GPS-seurantaa 90 minuuttia, 30 minuuttia puheluominaisuutta sekä 30 minuuttia musiikin toistoa viikossa. Honor MagicWatch 2 on varusteltuna myöskin tutuilla aktiivisuusominaisuuksilla, kuten erilaisilla harjoitteilla, askelten seurannalla, uinnin seurannalla ja useilla muilla ominaisuuksilla. Kellossa on myös jatkuvat sykkeen seuranta.

Honor on kertonut MagicWatch 2 -älykellon olevan tulossa myyntiin Euroopassa, mukaan lukien Suomessakin 12. joulukuuta alkaen. Keskimäärin kellon 42 mm versio maksaa Euroopassa 179 euroa ja 46 mm versio vastaavasti 189 euroa.

Lähde: Honorin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor