MotorolaYleinen

Motorola esittelee pop-up-kameralla varustellun puhelimensa 3. joulukuuta

Motorola tulee esittelemään uuden älypuhelimen joulukuun alussa ja kyseessä on brändin ensimmäinen pop-up-etukameralla ja 64 megapikselin pääkameralla varusteltu puhelin. Julkaisutilaisuus järjestetään Brasiliassa ensi viikolla 3. joulukuuta, mutta yleensä Motorola on julkaissut puhelimet samanaikaisesti myöskin Euroopassa.

Odotuksissa on Motorola One Hyper -nimeä kantava uutuuspuhelin, josta on nähty ja kuultu useita vuotoja viimeisen parin kuukauden sisällä. Motorola One Hyperin odotetaan saavan 6,4 tuuman LCD-näyttöpaneelin, jota kiertää varsin kapeat kaistaleet, eikä näytössä odoteta olevan minkäänlaista loviratkaisua. Etukamera tullaan toteuttamaan pop-up-järjestelmällä ja kameran tarkkuuden odotetaan olevan 32 megapikseliä. Takaosassa pitäisi olla kaksoiskamera, joka rakentuu 64 megapikselin pääkamerasta sekä erillisestä syvyysterävyyskamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien vuotokuvien mukaan Motorola One Hyper tulisi saamaan myöskin sormenjälkilukijan takaosaansa. Huhujen mukaan järjestelmäpiirinä toimisi Snapdragon 675, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muista sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä saattaa olla tuorein Android 10, joka on hyvin lähellä puhdasta Android-kokemusta.

Toistaiseksi Motorola One Hyperistä ei ole vuotanut muita tärkeitä tietoja tai hinnoittelua. Puhelimen julkaisu tulee kuitenkin tapahtumaan jo ensi viikon tiistaina, joten kovin kauaa puhelinta ei enää tarvitse odotella.

Lähde: PhoneArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola